به نظر می رسد این احتمال در مورد زنان سیگاری یا زنانی که در طول ۲۰ سال گذشته سیگار کشیده اند، تا بیش از ۳۰ درصد افزایش یابد.
«جو فرویدینهام»، سرپرست تیم تحقیق و استاد اپیدمیولوژی این دانشگاه، در این باره می گوید: «این یافته ها نشان می دهد که بهداشت دهان و دندان بسیار مسئله مهمی است و درمان بیماری های دهان و دندان بسیار برای سلامت دهان اهمیت دارد.»
به گفته فرویدینهام، در شماری از مطالعات رابطه بین بیماری لثه و سایر بیماری های حاد از جمله سکته، حمله قلبی و برخی سرطان ها اثبات شده است.
وی در ادامه می افزاید: «هنوز دلایل وجود این ارتباط مشخص نیست. بعلاوه ما نمی دانیم آیا درمان بیماری لثه به کاهش بروز این بیماری ها کمک می کند.»
محققان این مطالعه، داده های جمع آوری شده مربوط به ۷۴ هزار زن یائسه را که در مطالعه «سلامت زنان» شرکت کرده بودند را مورد بررسی قرار دادند. هیچ یک از آنها دارای سابقه سرطان سینه نبودند. بعد از حدود ۷ سال پیگیری وضعیت این زنان، بیش از ۲۰۰۰ زن مبتلا به سرطان سینه تشخیص داده شدند.
همچنین محققان دریافتند زنانی که در طول مدت مطالعه سیگار می کشیدند ۳۲ درصد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار داشتند.