شفا آنلاین>طب سنتی>اطبای سنتی هم برای زنان باردار توصیه ها و تذکراتی دارند که رعایت کردن آنها حالی از لطف نیست با ما همراه باشید.
به گزارش شفا آنلاین،علی حسینی؛ گفت: در طب سنتی توصیه شده در دوران بارداری باید از حمام کردن زیاد، انجام حرکات و ورزشهای سنگین پرهیز شود.وی
ادامه داد: در این دوران باید از مصرف غذاهای بسیار سرد و بسیار گرم پرهیز
کرد و از غذاهای متعادل استفاده کرد.همچنین مصرف غذاهای زود هضم بسیار
توصیه می شود.حسینی گفت: مصرف برخی خوراکیها مانند نخود، لوبیا،
کنجد و کرفس بهتر است محدود شود.بنابراین در دوران بارداری از پرخوری و کم
خوری باید پرهیز کرد. وی گفت: مصرف مواد تند و نفاخ مانند باقلا، زیتون خام
،نخود و لوبیا و فلفل باید در این دوران محدود شود.این متخصص طب
سنتی ادامه داد: زنان باردار بهتر است از غم و اندوه، خوشحالی شدید، صدا و
بوهای شدید، مالیدن روغن به سر و فریاد زدن خودداری کنند. وی تصریح کرد:
مصرف میوه هایی مانند به، سیب، گلابی و انار برای زنان باردار مفید است.حسینی
گفت: مادران باردار باید از فعالیت های سنگین بدنی و حالت جهش و پرش
بپرهیزند. البته میزان فعالیت زن باردار به وضعیت جسمی وی قبل از بارداری
بستگی دارد.این متخصص طب سنتی گفت: برای جلوگیری از حالت تهوع می توان
از نان برشته،بوئیدن لیمو استفاده کرد یا میوه به را در فویل پیچیده و در
فر پخت و بعد از غذا مصرف کرد.وی افزود: در ماههای پایانی بارداری نیز
مصرف روغن بادام شیرین مناسب است و خوردن غذای چرب و روغن بادام توصیه
میشود البته تمام این نکات گفته شده در هر فردی متفاوت است و بهتر است با
مشورت پزشک معالج باشد.