شفا آنلاین>سلامت>پنیر را به دلیل نوع ساختار خاصی که دارد نباید با برخی مواد غذایی خورد.
به گزارش شفا آنلاین،حسن اکبری متخصص آسیبشناسی و طب سنتی ایرانی
با اشاره به این که پنیر یک ماده پروتئینی با تب سرد است و نباید آن را با
گوجه، خیار و هندوانه که تب سرد دارند، خورد اظهار کرد: بسیاری از افراد
براساس عادت همیشگی در صبحانه میان وعدهها پنیر را با گوجه و خیار یا
هندوانه میخورند. این امر باعث بروز بسیاری از عارضهها و برخی بیماریها
شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و غیره میشود. به طوری که برخی
از افراد پس از خوردن پنیر درچار ضعف میشوند این افراد باید از خوردن پنیر
پرهیز کنند. وی افزود: مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و
یا سردیهای دیگر باعث بروز عارضهها و بیماریها میشود، این امر عمر را
کوتاه میکند. بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و
یا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند. یعنی برابر 50 گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از 50 گرم گردو استفاده کنند. اکبری
تصریح کرد: پنیر دارای مولکولهای پروتئینی پیچیده است و برای تجزیه شدن
نیاز به مقدار زیادی انرژی دارد. به همین دلیل هنگام تجزیه انرژی زیادی را
از بدن دریافت میکند. مصرف همزمان پنیر با گوجه و خیار یا هندوانه که از
مواد سرد هستند. باعث تشدید این فرآیند میشود. این متخصص
آسیبشناس و طب سنتی ایرانی در پایان گفت: بهتر است پنیر همراه مغز
دانههایی مانند گردو و یا خرما، کشمش و مواد گرم پرانرژی مصرف شود تا
انرژی لازم را از این مواد دریافت کند. پنیر از لبنیات پرمصرف در سبد غذایی
ما ایرانیان است و حذف آن امکانپذیر نیست پس بهتر است هنگام مصرف پنیر به
نوع موادی که با آن استفاده میشود توجه شود تا مشکلی پیش نیاید.yjc