وی با بیان این مطلب که ارتباط بسیار تنگاتنگی بین دانشگاههای علوم پزشکی و آموزش و پرورش شکل گرفته است، گفت: براساس آماری که داریم، در حال حاضر دانش آموزان ابتدایی تا پایان این دوره دارای ۵ یا ۶ دندان خراب هستند که باید این آمار به یک دندان خراب کاهش یابد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: پیشنهاد دادهایم که در کتابهای درسی برای آگاهی بخشی عمومی هم در حوزه پیشگیری و مسائل بهداشتی و هم در حوزه سلامتی و بحث امنیت غذایی مطالبی گنجانده شود.
حمیدی همچنین درباره شپش سر دانش آموزان و شیوع آن در برخی مدارس توضیح داد و اظهار داشت: ما آموزشهای لازم و دستورالعملهای لازم را هر سال برای مدارس ارسال میکنیم. این بیماری معمولا چیزی است که از مدرسه به بیرون نمیرود، بلکه از بیرون به داخل مدرسه میآید و به گونهای است که به سرعت در یک کلاس تسری مییابد.
وی ادامه داد: فرقی ندارد که شیوع شپش در مناطق محروم یا منطقه مرفه باشد. تلاش ما بر این است که هم بحث آگاهی بخشی را داشته باشیم و هم دستورالعملهای بهداشتی را به موقع ارسال کنیم و مراقبین بهداشت مدارس را نیز حساس کنیم؛ البته باید گفت که این بیماری به صورت دورهای اتفاق میافتد و پس از آن خاموش میشود.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش وپرورش با اشاره به کمبود مراقبین بهداشت، گفت: از ۵ هزار نفری که قرار است؛ از طریق آزمون استخدامی به آموزش و پرورش وارد شوند، ۱۷۵ نفر به عنوان مراقبین بهداشت جذب خواهند شد.
حمیدی ادامه داد: برای جبران کمبود مراقبین بهداشت، قرار است؛ از این پس کسانی که از دانشگاه فرهنگیان فارغ التحصیل میشوند، ۲ واحد بهداشت مدارس را بگذرانند.
وی همچنین درباره آخرین آمار اعتیاد دانش آموزی گفت: آمار جدیدی در این خصوص نداریم و آخرین آمار مربوط به سال ۸۰ است.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش وپرورش از اجرای طرح شیوعشناسی اعتیاد در مدارس کشور و همچنین استخراج آمار جدید اعتیاد بین دانش آموزان خبر داد و گفت: قصد داریم؛ آمار مربوط به این موضوع را به روز کنیم. این کار توسط پژوهشگاه تعلیم و تربیت وزارت آموزش و پرورش در حال انجام است. آمار جدید برسد؛ حتما اعلام خواهیم کرد.ایلنا