شفا آنلاین>سلامت>در روزهای برفی برای گرم نگهداشتن بدن باید از کربوهیدراتها و غذاهای گرم استفاده نمود تا توان بدن و سیستم ایمنی تحلیل نرود.
به گزارش شفا آنلاین،سبکی متخصص تغذیه با
اشاره به نوع تغذیه در روزهای برفی اظهار داشت: انسان برخلاف حیوان در
زمستان بدناش افت دما پیدا میکند و این امر باعث بروز مشکلاتی چون گیجی،
تهوع و از دست دادن توان انسان است که افراد برای پیشگیری از بروز چنین
عواملی بدن خود را باید گرم نگه دارند.
وی
بیان کرد: در هر وعده صبحانه در فصل سرما میتوان از کربوهیدراتهای مرکب
شامل ماکارونی، شیرینی و سیبزمینیهای تنوری استفاده کرد و از پنیر
کمچرب، گوشت بدون چربی و همچنین کره بادام زمینی استفاده کرد.
این
متخصص با بیان اینکه مصرف شکلات، نوشیدنیهای گرم در این فصل مفید است،
افزود: در روزهای برفی آب زیاد باید نوشید تا بدن انسان از این ماده حیاتی
بینیاز شود و در زمان ممکن سعی در خوردن غذاهای گرم مثل سوپ و انواع آش
کرد.
سبکی
ابراز داشت: نوشیدن آب میوه و سبزیجات سودمند بوده زیرا در روزهای برفی
مغز کمتر پیام تشنگی صادر کرده و بدون آنکه متوجه شوید بدنتان با کمبود آب
مواجه میشود.
وی
ادامه داد: در روزهای برفی به علت تابش کند نور خورشید ویتامین D بدن کم
شده و افراد برای جبران این ویتامین مهم باید از خوردن ماهی که سرشار از
ویتامین D و امگای 3 است غافل نشود.
سبکی
اضافه کرد: ماست حاوی انواع املاح و باکتریهای آزاد است و سبب تقویت
سیستم ایمنی بدن در زمستان میشود و همچنین برای رهایی از سرماخوردگی از
مرکبات که حاوی ویتامینها و آنتیاکسیدان است باید مصرف کرد.
وی
در پایان گفت: در فصل سرما به جای استفاده از قندهای مصنوعی که به جز ضرر
چیزی ندارد، روی به مصرف قندهای طبیعی و گیاهی مثل کشمش و موز کرده تا دچار
مشکلات مرض قند نشوید.