وي در ادامه افزود: اما در حال حاضر به نظر مي رسد موضوع مهمتري كه برخي به شكل عمدي آن را مطرح مي كنند و لفظي را نيز عامدانه به كار مي برند تا هدف اصلي اجرا نشود بحث ادغام بيمه هاست. همه مي دانند كه ادغام بيمه ها امري بي معنا و مضحك است . مگر مي شود تامين اجتماعي را با نيرو هاي مسلح و يا بيمه سلامت و كميته امداد و بانك ها ادغام كرد؟ آنچه كه قانون خواسته و وزير بهداشت نيز به دنبال آن است تجميع سرانه ها در يك صندوق است. يعني همه بيمه ها سر جاي خودش باشد.
جراح ومتخصص بیماری های چشم تصریح کرد:جايگاه همه سازمان ها محترم اما معتقدم براي درمان مردم باید يك صندوق ايجاد شود . قانون هم همين را خواسته است . بيمه ها نیزمی بایست بر مبناي قوانين شان سرانه را به اين صندوق پرداخت کنند و صندوق نيز يك دفترچه واحد به نام دفترچه سلامت توليد واارایه كند.
به گفته دكتر موسوي در حال حاضر ما بيش از جمعيت كشور دفترچه بيمه داريم کهاين رویه به هیچ عنوان صحيح نيست. در تمام دنيا براي حوزه سلامت همه ي پول را يك جا جمع مي كنند و بر مبناي آن پول برنامه ريزي مي كنند. وقتي صحبت از ادغام بيمه ها مي شود ديگر مشكلات قابل حل نيست. كساني كه از ادغام بيمه ها حرف مي زنند مي خواهند از ساماندهي ايجاد صندوق واحد در كشور جلوگيري كنند و آمارها شفاف و مشخص نشود.
فرمانده اسبق دانشگاه علوم پزشکی ارتش اظهار داشت: هر برگ دفترچه بيمه
همانند چك سفيد امضا مي ماند.البته شايد پزشكان خصوصي بالاي شهري از پذيرش دفترچه بيمه
خودداري كنند .اما داروخانه ها و
آزمايشگاهها آن را قبول مي كنند.
به گفته وی ،هر برگه اي كه از دفترچه بيمه كم مي كنند بی شک پول مي شود و سيستم هاي بيمه بايد آن را پرداخت كنند. حالا اگر بيمه ها ساماندهي و سيستم الكترونيك شود و آمار بيمه شده ها و ميزان پولي كه در صندوق است مشخص شود به طور قطع اين پول به درستي و عادلانه پرداخت مي شود. اما از آنجا كه اين كار به نفع يك عده سود جو نيست بنابراين تمايلي به اجراي اين كار ندارند و همان عده تا وقتي كه وزير بهداشت بر انجام اين كار پافشاري كند تا جايي كه مي توانند ايشان را با اتهام و تهمت و افترا مورد هجوم قرار مي دهند تا مانع اجراي اين كار شوند. و از هيچ تلاشي براي تخريب چهره وزير و حوزه سلامت كوتاه نمی آیند تا وی را زير سوال ببرند.