کد خبر: ۸۹۱۴۴
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۱ آذر ۱۳۹۴ - 2015December 12
شفا آنلاین>سلامت>هندوانه شیرین و رسیده با خواص خود می تواند به تضمین سلامتی بدن کمک کند.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر حسینی متخصص طب سنتی  گفت : هندوانه میوه‌ای است که مزاج سرد و تر دارد و رنگ آن در ویتامینش تأثیری ندارد، به همین دلیل، مهم این است که هندوانه کاملاً رسیده و شیرین باشد. هندوانه از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی مانند آسم، سکته قلبی و برخی سرطان ها مانند سرطان روده و سرطان پروستات محافظت می‌کند

وی افزود: هندوانه میوه‌‌ای است دارای میزان بالایی از سدیم و پتاسیم و منبع بسیار خوبی از ویتامین C و ویتامین A است و نسبت به سایر میوه‌ها و سبزی‌ها، مقدار بیشتری بتاکاروتن دارد، به همین دلیل از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی مانند آسم و برخی سرطانها مانند سرطان روده و پروستات محافظت می‌کند.

دکترحسینی بیان کرد: هندوانه دارای آنتی ‌اکسیدانی به نام لیکوپن است که رادیکال‌های آزاد و مضر را از بین می‌برد، به همین دلیل از وقوع سکته قلبی جلوگیری می‌کند و به کاهش خطر سرطان پروستات هم کمک می‌کند.همچنین هندوانه باعث رقیق شدن خون می شود و مصرف آن، برای افرادی که خون غلیظ دارند، مناسب است و از آنجایی که برای تعدیل مزاج مناسب است افرادی که صفرا در معده و کبدشان زیاد تولید می‌شود، بهتر است بیشتر از این میوه مصرف کنند.

این متخصص طب سنتی بهترین زمان خوردن هندوانه را بین دو وعده غذایی دانست و گفت: مصرف هندوانه بلافاصله بعد از خوردن غذا باعث اختلال هضم می‌شود و در حالت ناشتا مخصوصاً در هوای گرم یا در هنگام تشنگی، مضر است. مصرف هندوانه برای افرادی که دارای بدنی لاغر، خشک و گرم هستند چون جلوی ضعف آنها را می گیرد، مناسب است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: گفتنی است خوردن هندوانه برای افراد سرد مزاج یا کسانی که معده سرد دارند، مضر بوده و در طولانی مدت باعث ضعیف شدن عملکرد هضم و درد مفاصل می شود بنابراین این افراد به همراه هندوانه، عسل و قند مصرف کنند. همچنین علائم مشکل طحال بعد از خوردن هندوانه، احساس درد یا نفخ در محل چپ شکم و ایجاد تیرگی در رنگ بدن یا سفیدی چشمان است.yjc
برچسب ها: طب سنتی ، متخصص ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: