شفا آنلاین>سلامت>هندوانه شیرین و رسیده با خواص خود می تواند به تضمین سلامتی بدن کمک کند.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر حسینی متخصص طب سنتی گفت
: هندوانه میوهای است که مزاج سرد و تر دارد و رنگ آن در ویتامینش تأثیری
ندارد، به همین دلیل، مهم این است که هندوانه کاملاً رسیده و شیرین باشد.
هندوانه از بدن در برابر بیماریهای مختلفی مانند آسم، سکته قلبی و برخی
سرطان ها مانند سرطان روده و سرطان پروستات محافظت میکند
وی
افزود: هندوانه میوهای است دارای میزان بالایی از سدیم و پتاسیم و منبع
بسیار خوبی از ویتامین C و ویتامین A است و نسبت به سایر میوهها و
سبزیها، مقدار بیشتری بتاکاروتن دارد، به همین دلیل از بدن در برابر
بیماریهای مختلفی مانند آسم و برخی سرطانها مانند سرطان روده و پروستات
محافظت میکند.
دکترحسینی
بیان کرد: هندوانه دارای آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است که رادیکالهای
آزاد و مضر را از بین میبرد، به همین دلیل از وقوع سکته قلبی جلوگیری
میکند و به کاهش خطر سرطان پروستات هم کمک میکند.همچنین هندوانه باعث
رقیق شدن خون می شود و مصرف آن، برای افرادی که خون غلیظ دارند، مناسب است و
از آنجایی که برای تعدیل مزاج مناسب است افرادی که صفرا در معده و کبدشان
زیاد تولید میشود، بهتر است بیشتر از این میوه مصرف کنند.
این
متخصص طب سنتی بهترین زمان خوردن هندوانه را بین دو وعده غذایی دانست و
گفت: مصرف هندوانه بلافاصله بعد از خوردن غذا باعث اختلال هضم میشود و در
حالت ناشتا مخصوصاً در هوای گرم یا در هنگام تشنگی، مضر است. مصرف هندوانه
برای افرادی که دارای بدنی لاغر، خشک و گرم هستند چون جلوی ضعف آنها را می
گیرد، مناسب است.
وی
در پایان خاطر نشان کرد: گفتنی است خوردن هندوانه برای افراد سرد مزاج یا
کسانی که معده سرد دارند، مضر بوده و در طولانی مدت باعث ضعیف شدن عملکرد
هضم و درد مفاصل می شود بنابراین این افراد به همراه هندوانه، عسل و قند
مصرف کنند. همچنین علائم مشکل طحال بعد از خوردن هندوانه، احساس درد یا نفخ
در محل چپ شکم و ایجاد تیرگی در رنگ بدن یا سفیدی چشمان است.yjc