شفا آنلاین>سلامت>میوههایی که خاصیت ضدویروسی بالایی دارند در درمان آنفلوآنزا مفید هستند.
به گزارش شفا آنلاین،اسلام درخشان پور متخصص طب قرآنی و سنتی با
اشاره به این که میوههایی که خاصیت ضدویروسی بالایی دارند برای درمان
آنفلوآنزا مفید هستند، اظهار کرد: سییب و مرکبات بهترین میوههای با خاصیت
بالای ضدویروسی هستند و برای درمان آنفلوآنزا مفید هستند.
وی
افزود: خوردن روزی یک بار دو عدد سیب، مصرف روزانه 2 یا 3 عدد لیموترش
تازه به ویژه در کنار وعدههای غذایی، انواع مرکبات، پرتقال، نارنگی،
نارنج، گریپفروت، انار، انجیر، آلبالو، شربت عسل و لیموترش تازه، کاهو،
کلم، هویج، لبو، شلغم، انواع تربها شامل ترب قرمز، سفید و سیاه به مقدار
کم، پیاز ، سیر و... برای درمان آنفلوآنزا مفید است.
درخشانپور
تصریح کرد: استفاده از سالاد میوهها و سبزیجات، میوههای پاییزی و
زمستانی از جمله مرکبات و سیب، عصاره میوهها، دمنوشها، استراحت کافی،
تغذیه سالم در وعدههای غذایی مختلف از بهترین روشهای درمان آنفلوآنزا
است.
این
متخصص طب قرآنی و سنتی تأکید کرد: باید به این نکته توجه کنیم خوردن انگور
برای آنفلوآنزا مضر است باید از مصرف انگور و خرمالو در این بیماران پرهیز
کرد.
وی
در پایان گفت: مصرف دمنوشهایی شامل پونه، پونه کوهی، بادرنج بویه،
اسطوخودوس، آویشن، گل گاوزبان هر روز تا یک هفته برای درمان آنفلوآنزا مفید
است.
ویتامین
C خاصیت بالای ضدویروسی دارد و بهترین ویتامین و ماده غذایی برای درمان
آنفلوآنزا است. میوهها، سبزیها و مواد غذای که حای مقادیر بسیاری از این
ویتامین هستند برای درمان آنفولانزا مفیدند.yjc