کد خبر: ۸۷۵۲۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۰۸ آذر ۱۳۹۴ - 2015November 29
شفاآنلاین:جامعه>عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از بی‌توجهی سازمان‌های بیمه‌گر به بیمه درمان معتادان، گفت: هزینه درمان معتادان سرسام‌آور و حتی چندین برابر بیماان سرطانی است لذا پروتکل درمانی آنها باید تغییر کرده و تحت حمایت بیمه‌ها قرار گیرند.
به گزارش شفاآنلاین :  رسول خضری با بیان اینکه درحال حاضر معتادان تنها در حد بیمه پایه از خدمات بیمه‌ای برخورداند، گفت: واقعیت آن است که پروتکل‌های دارویی معتادان از 15 سال پیش هیچ تغییری نکرده به‌طوریکه برای درمان معتادان به ماده مخدر شیشه پروتکل دقیق و مشخص درمانی در کشور در نظر گرفته نشده است.

لزوم پوشش بیمه معتادان از سوی سازمان‌های بیمه‌گر/اعتیاد بیماری سیستماتیک است

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای‌اسلامی با تاکید بر اینکه در حال حاضر هزینه درمان معتادان بسیار قابل توجه است، تصریح کرد: درنظر گرفتن بیمه حمایتی برای معتاداران ضروری است از همین رو تامین اجتماعی و بیمه سلامت باید بیمه‌ای را برای این منظور اختصاص دهند.

وی با انتقاد از اینکه بیمه‌ای برای معتادان در نظر گرفته نشده است، گفت: اعتیاد به مثابه یک بیماری چند وجهی شامل مسائل جسمی، روحی، اعصاب، پوست و غیره است، در حقیقت اعتیاد بیماری سیستماتیک است که بر روی تمامی اعضا و جوارح بدن تاثیر می‌گذارد.


نبود بیمه و بیمارستان تخصصی، موجب مرگ معتادان شده است

این نماینده مردم در مجلس نهم، با یادآوری اینکه اعتیاد عموما از طریق مواد غیراصولی و صنعتی بروز پیدا کرده که نهایتا هم سبب فوت افراد می‌شود، گفت: هزینه‌های زیاد درمان معتادان و عدم حمایت از سوی سازمان‌های بیمه‌گر، سبب شده معتادان به فراموشی سپرده شود و عمدتا دچار عوارض بیماری‌ها یا فوت شوند، به عنوان مثال لیکوئیداسید ماده پیش ساز مخدر شیشه است که این نوع اسید قدرتمند تمام بافت‌های بدن انسان را از بین می برد.

خضری با بیان اینکه با توجه به ماهیت اعتیاد و عوارض آن، تاکنون اقدام عملی برای بیمه درمان آنها درنظر گرفته نشده، گفت: در واقع درمان یک معتاد چندین برابر درمان یک بیمار سرطانی است، در خصوص بعد روانی اعتیاد هم، معتادان بین یک تا دو سال نیازمند حمایت برای درمان و بازتوانی هستند.

وی با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین اقدامات در فرایند درمانی معتادان جلوگیری از بازگشت مجدد آنها است، گفت: متاسفانه در حال حاضر هیچ بیمارستانی، مختص درمان معتادان وجود ندارد، حتی در سایر بیمارستانها یک بخش ویژه به این بیماران اختصاص داده نشده است، سازمان بهزیستی هم به دلیل کمبود منابع نمی تواند در این زمینه پیشگام باشد.

عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر افزایش آمار معتادان در کشور، گفت: آمار معتادان در حالی افزایش یافته که سن اعتیاد کاهش یافته البته آمارهای اعلامی بیانگر وجود 20 درصد معتاد در کشور است که البته برای نزدیک شدن آمارها به واقعیت باید آنها را 5 برابر کرد

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: