کد خبر: ۸۶۴۷۰
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - 2015November 21
عضو هیئت مدیره انجمن علمی طب سنتی ایران در گفتگو با شفا آنلاین معرفی کرد:
شفا آنلاین- عضو هیئت مدیره انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: افراد در فصل پائیز باید از مصرف غذاهای دارای طبع خشک و سرد پرهیز کنند.
دکتر مامک هاشمی در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین اظهارکرد: افراد در فصل پائیز باید از مصرف غذاهای طبع خشک و سرد پرهیز کنند؛ به ویژه افراد دارای طبع سرد و خشک یا افراد دچار مشکل افزایش سودا  این نکته را باید بیشتر رعایت کنند.

به گفته وی عدس و پنیر سرد و خشک هستند و عدس، بادمجان و گوشت گوساله جزء مواد غذایی سودا دار نیز به شمار می روند. ضمن این که مصرف چای و قهوه زیاد در بدن خشکی ایجاد می کند.

وی توصیه کرد: در واقع بهتراست در فصل پائیز بیشتر ازمواد غذایی دارای طبع گرم و مرطوب استفاده شود؛ زرده تخم مرغ( به شرط بالا نبودن چربی خون درافراد)، بادام خام و غذاهایی مانند سوپ و آش های ساده نیز مناسب هستند.

دم نوش های گیاهی مناسب فصل پائیز

متخصص طب سنتی در ادامه یکی از نوشیدنی های مناسب این فصل را گل گاو زبان دانست و گفت: خاک شیر با آب گرم هم برای حفظ رطوبت بدن مفید است. به گونه ای که روی خاک شیر شسته آب داغ سماور ریخته و بعد با گلاب یا سایر عرقیجات مورد علاقه نیز ادغام شود.

وی همچنین افزود: اگر کسی قند بالایی ندارد، می تواند به خاکشیر شکر یا عسل هم اضافه نماید.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: