وی خوراکی های مجاز برای عرضه به دانش آموزان را در پایگاه های تغذیه ای سالم مدارس شامل لقمه های سالم خانگی، انواع خشکبار و مغزها، شیر و فراورده های آن، دوغ بدون گاز، بستنی سالم و بدون مواد رنگی و مواد پختنی سالم مانند عدسی اعلام کرد.
کارشناس مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: دستورالعمل مواد غذایی مجاز قابل عرضه و نیز غیرمجاز به همه مدارس در سطح استان خراسان رضوی که مجوز پایگاه تغذیه سالم دارند ابلاغ شده و باید در معرض دید نصب شود.
وی گفت: عرضه مواد غذایی سالم و جلوگیری از مصرف مواد غذایی بی ارزش و کم ارزش به منظور تامین و حفظ سلامت جسمی روانی دانش آموزان و با هدف فرهنگ سازی مصرف مواد مغذی مورد نیاز آنان صورت می گیرد.
اباصلتی افزود: از سوی دیگر افرادی که مواد غذایی را در پایگاه های تغذیه سالم مدارس می فروشند باید آموزش های لازم را فرا گرفته و کارت بهداشتی داشته باشند.
وی گفت: مواد غذایی ارائه شده در پایگاه های تغذیه ای سالم حتما باید دارای بسته بندی بوده و یا در ظروف یک بار مصرف با پایه گیاهی ارائه شوند، از کارخانه های معتبر دارای پروانه ساخت و تولید تهیه شوند و شرایط نگهداری آنها نیز استاندارد باشد.
استان شش میلیون نفری خراسان رضوی یک میلیون و 200 هزار دانش آموز دارد.