این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در این باره گفت: «میگوهایی که ادعا میشود در آجیلهای ژاپنی به کار رفته است در واقع آرد ذرت و سیبزمینی هستند که طی فرآیندهایی در قالبهایی شبیه به میگو ریخته شده و در روغن سرخ میشوند و حالت ترد و خوشمزه ای را به خود میگیرند. علاوه بر آن در هنگام تهیه این آجیل از رنگهای خوراکی استفاده میشود تا ظاهری شبیه به میگو به خود بگیرند.»
وی با تاکید براینکه مصرف اینگونه تنقلات زمینه ابتلا به برخی بیماریها را افزایش میدهد، توضیح داد: «این آجیل سرشار از نمک و چربی است که باعث افزایش ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی -عروقی، چاقی، دیابت و بیماریهای گوارشی میشود. علاوه بر این، این محصول از روغنهای بسیار مضر هیدروژنه تهیه میشود که احتمال ابتلا به بیماریهایی مانند سرطان را افزایش میدهد.»
صفوی، دانشیار گروه و تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی و مدیر عامل شهرک سلامت اصفهان در نهایت با بیان اینکه این تنقلات فاقد ارزش غذایی است، یادآور شد: «حتی سبزیجات خشک موجود در این آجیلها به دلیل فرآیندهایی که در تولید آنها به کار میرود فاقد ارزش غذایی هستند بنابراین مصرف این آجیلها به هیچ عنوان مورد تایید نبوده و به هیچ کسی توصیه نمیشود.»سلامانه