کد خبر: ۸۵۶۵۵
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - 2015November 14
شفا آنلاین>طب سنتی>یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: علامت هضم خوب این است که فرد تا 1.5 ساعت پس از صرف غذا (غذای معتدل نه خیلی سنگین و نه غذای خیلی سبک) در ناحیه زیر جناغ سینه احساس نکند بلکه احساس سبکی و راحتی داشته باشد, در غیر این صورت هضم مختل است.

به گزارش شفا آنلاین،حمیدالله افراسیابیان درباره تغییرات مزاجی اظهار داشت: مزاج‌ها تحت تأثیر عوامل مختلف تغییر می‌کند.

به‌گفته وی بسیاری از خصوصیات مزاجی تحت تأثیر محیط, تربیت, تغذیه, داروها, حاملگی, شیردهی, زایمان, مسائل فرهنگی, شغل و وضعیت روحی و عوامل متعدد دیگر تغییر می‌کند.

این دستیار تخصصی طب سنتی افزود: امر تشخیص مزاج امری پیچیده و بسیار دقیق است و بسیاری از عوامل درونی و بیرونی در تغییر مزاج بسیار تأثیرگذار است. بهترین زمان برای تشخیص مزاج یک فرد سن 35سالگی است.

وی ادامه داد: در تشخیص مزاج یک فرد یبوست بسیار نقش مهمی دارد چرا که در مزاج‌های خشک یبوست گوارشی بیشتر دیده می‌شود و تعریف یبوست از دیدگاه طب سنتی و طب مدرن متفاوت است.

دفع طبیعی باید یک ساعت بعد از هر وعده غذایی باشد

افراسیابیان اضافه کرد: دفع طبیعی باید یک ساعت بعد از هر وعده غذایی باشد و قوام مدفوع نه خیلی شل و نه خیلی زیاد سفت باشد، در غیر این صورت فرد دچار یبوست است.

افرادی که معده‌های سرد و مرطوب دارند, هضم غذا به‌خوبی صورت نمی‌پذیرد

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران بیان کرد: هضم غذا نیز ملاک بسیار خوب در تشخیص مزاجی است چرا که افرادی که معده‌های سرد و مرطوب دارند, هضم غذا به‌خوبی صورت نمی‌پذیرد.

افراسیابیان افزود: علامت هضم خوب این است که فرد تا 1.5 ساعت پس از صرف غذا (غذای معتدل نه خیلی سنگین و نه غذای خیلی سبک) در ناحیه زیر جناغ سینه احساس سبکی و راحتی داشته باشد, در غیر این صورت هضم مختل است.

برچسب ها: هضم غذا ، معده ، یبوست
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: