شفا آنلاین>سلامت>مصرف نارنج و لیموی تازه همراه کله و پاچه، جذب چربی را در بدن کاهش میدهد.
به گزارش شفا آنلاین، پاچه گوسفند در مقایسه با سایر قسمتهای آن که مورد مصرف غذایی قرار
میگیرد چربی کمتری دارد و منبع پروتئینی مناسب برای بدن به شمار میرود.
پاچه
گوسفند و گاو به دلیل اینکه حاوی کلسترول بوده مصرف آن بیشتر از دو بار در
ماه توصیه نمیشود ولی با این وجود نسبت به مغز کلسترول بسیار کمتری داشته
و در واقع مصرف آن برای درمان پوکی استخوان و افرادی که مدام دچار شکستگی
استخوان میشوند، مناسب است.
هر مغز گاو و گوسفند
به اندازه 8 تخم مرغ کلسترول داشته بنابراین مصرف آن برای بدن ضرر دارد،
البته مصرف مقدار اندک آن در فواصل طولانی برای نوجوانان در حال رشد موردی
ندارد.
مصرف نارنج و لیموی تازه همراه کله و پاچه، جذب چربی را در بدن کاهش میدهد.
صفوی
با اشاره به اینکه بدن انسان روزانه به 3 واحد گوشت و پروتئین نیاز دارد،
گفت: زبان گوسفند 3 واحد و پاچه 2 واحد پروتئین به شمار میرود، بنابراین
بیمارانی که کلسترول داشته و یا دچار نقرس هستند نباید از کلهپاچه استفاده
کنند.
وی افزود: مصرف آبغوره، نارنج و لیموی
تازه به دلیل داشتن آنتیاکسیدان همراه کلهپاچه جذب چربی را کاهش میدهد،
همچنین بهتر است کلهپاچه را به عنوان غذای اصلی و در وعده ظهر استفاده
کنیم.
این متخصص تغذیه اظهار داشت: افرادی که
عادت دارند هنگام ظهر، وعده ناهار را زودتر میل کنند، بهتر است از مصرف
کلهپاچه برای صبحانه بپرهیزند.