کد خبر: ۸۳۴۲۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - 2015October 28
دستیار تخصصی طب سنتی مطرح کرد
شفاآنلاین:طب سنتی>یک دستیار تخصصی طب سنتی طرز تهیه غذاهایی برای وعده ناهار دیابتی‌ها را تشریح کرد.
به گزارش شفاآنلاین : مریم مقیمی درباره طرز تهیه انواع غذاها برای وعده ناهار دیابتی‌ها اظهار کرد: در وعده ناهار یک دیابتی می تواند کته شوید یا کته گشنیز  12-10 قاشق غذا خوری مصرف کنند البته با روغن زیتون طبخ کند.

- مصرف قرمه آلو که از گوشت گوسفندی, پیاز, لپه, آلو برقان که حدود 50 گرم و شنبلیله خشک حدود یک قاشق غذاخوری یا 100 گرم سبزی شنلیله تازه تهیه کنند. 

 -آب‌گوشت میوه که از گوشت گوسفندی یا سینه مرغ یا سینه خروس همراه با پیاز, لپه به مقدار کم, یک عدد سیب, 5 عدد آلو براقونی و نصف "به" همراه با دارچین و روغن زیتون طبخ شود.

قورمه آبغوره که از گوشت گوسفندی یا سینه مرغ یا سینه خروس همراه با پیاز,  مقدار کمی لپه 15 گرم، 100 گرم اسفناج  کمی تره و کمی شنبلیله و حدود سه قاشق غذاخوری آبغوره طبخ کنند.

-خورش کدو که از گوشت گوسفندی یا سینه مرغ یا سینه خروس همراه با پیاز, همراه با 100 گرم که حدود یک تا دو عدد کدوی متوسط است همراه با یک قاشق غذاخوری غوره طبخ کنند.

-کوفته که از گوشت چرخ کرده گوسفندی، یا مرغ یا خروس همراه دو قاشق غذاخوری برنج,, کمی تره, کمی جعفری, کمی گشنیز, کمی شنبلیله, چند عدد آلو, یک قاشق مرباخوری زرشک همراه با کمی سماق و روغن زیتون طبخ شود.

-خوراک گوشت و آلوبخارا که از گوشت گوسفندی یا سینه مرغ یا سینه خروس همراه با پیاز, همراه با 100 گرم آلوبخارا 100 و روغن زیتون طبخ شود.

-خورشت سیب که از گوشت گوسفندی یا سینه مرغ یا سینه خروس همراه با پیاز, 100 گرم حدود 2 یا سه عدد سیب درختی 100 همراه با کمی آلو بخارا, آبغوره و کمی گلاب طبخ شود.

-خورشت ریواس که از گوشت گوسفندی یا سینه مرغ یا سینه خروس همراه با پیاز, 100 گرم ریواس , دو قاشق غذاخوری نعناع تازه و ادویه طبخ شود.

-لازم به ذکر است که این مقدار موادغذایی برای تهیه غذا مخصوص یک نفر است همچنین این غذاها با کمی نان یا کمی برنج مصرف می‌شود.تسنیم

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: