کد خبر: ۸۳۲۱۵
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۰۴ آبان ۱۳۹۴ - 2015October 26
شفا آنلاین>سلامت>سرپرست مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل گفت: پُر خوری یا تداخل در مصرف غذاهای نامناسب عامل اصلی بروز فشار خون بالاست

به گزارش شفا آنلاین،روشنک قدس اظهار داشت: فشار خون اولیه معمولاً ارثی است و در نتیجه تعامل عوامل محیطی و ژنتیکی روی می‌دهد.

به گفته وی با هر فشار خون بالای 80/120، باید بر تغییرات در سبک زندگی تأکید شود. به استناد جدیدترین منابع طب داخلی اصلاح سبک زندگی به عنوان درمان مبتلایان به پره هیپرتانسیون و نیز به عنوان درمانی کمکی در کنار داروها برای مبتلایان به پر فشاری خون جایگاه ویژه‌ای دارد.

سرپرست مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل ادامه داد: بنا بر تحقیقات طب رایج، افزایش فشار خون به خوبی به اصلاح شیوه زندگی، کاهش وزن، تغییر عادات غذایی، ورزش و کاهش استرس پاسخ می‌دهد.

قدس افزود:کاهش متوسط 2/9 کیلوگرم وزن سبب کاهش فشار خون سیستولیک به میزان 3/6 میلی متر جیوه و کاهش فشار خون دیاستولیک به میزان 1/3 میلی متر جیوه می‌شود.

وی اضافه کرد: پُر فشاری خون در طب کهن نیز همانند طب رایج دارای اسباب و علل گوناگون است مانند, سفتی جدار رگ، سوء مزاج قلب, تغییرات کمی و کیفی خون یا درگیری اعضای مشارک.

سرپرست مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل بیان کرد: اگر تغییرات کمی خون به عنوان یکی از شایع‌ترین علل پُر فشاری خون مورد بررسی قرار گیرد مشخص می‌شود که پر فشاری خون در واقع از انواع بیماری‌های امتلائیه(پر شدن رگ‌ها از مواد زائد) است که می‌تواند در نتیجه پُر خوری یا تداخل در مصرف غذاهای نامناسب در بدن ایجاد شود.

قدس عنوان کرد: بنا به تعریف، امتلا زمانی پدید می‌آید که فضولات در بدن بیش از آنچه که تحلیل برود در بدن تجمع پیدا می‌کند.

وی افزود: فساد غذاها و فضولات (پس مانده‌های غذایی) همان امتلای معدی است که منشاء انواع امراض امتلاییه است.

سرپرست مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل یادآور شد: در نتیجه یکی از بهترین راه‌کارها برای کاهش فشار خون، اصلاح هضم معدی و به عبارتی رعایت اصول و آداب صحیح غذاخوردن بر اساس اصول و مبانی طب سنتی است.تسنیم

برچسب ها: فشار خون ، ژنتیک ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: