شفا آنلاین>تغذیه>نباید فراموش کنیم که ایران، سبزیها و محصولات کشاورزی را با گرانترین قیمت تولید میکند که نشان از استفاده از ادوات نامناسب است.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر عبدالکریم کاشی، پدر علم سبزیکاری ایران میگوید:
بسیاری از دانشجویان به دنبال کسب علم میرفتند ولی امروزه علاقه به درس
کمرنگتر شده است، علم تغذیه هم مصداق این موضوع را دارد.
کاشی
در این خصوص توصیه میکند: در کنار درس و پژوهش، دانشجویان باید به
فعالیتهای بدنی توجه ویژهای داشته باشند و این را بدانند که کشاورزی
نیازمند بدنی آماده است که باید با ورزش در کنار تحصیل به دست بیاید.
این
استاد دانشگاه تهران، همچنین درباره مصرف سبزی در کشورمان میگوید: از
ویژگی مهم ایرانیان، جای دادن سبزی به عنوان عضوی ثابت در سفرههاست که این
مهم در تأمین املاح و ویتامینها نقش اساسی دارد و با دارا بودن فیبر، از
سرطان روده نیز جلوگیری میکند و به عنوان مثال میتوان از غذاهایی که
ایرانیان به طور عمده استفاده میکنند، از آش رشته نام برد که غنی از
حبوبات و سبزیجات است.
وی در پایان افزود: یکی از
مشکلات عمده ما، تجمع نیترات و استفاده از کودهای شیمیایی است که به شدت
سلامت مصرف کنندگان را با خطر مواجه کرده است.yjc