v فهرست خواروبار شما بايد شامل غذاهاي تازه و غير فراوريشده باشد و از غذاهاي آماده و بستهبنديشده پرهيز کنيد.
v
منويي را طراحي کنيد که به شما امکان استفاده چندباره از مواد غذايي
خريداريشده را بدهد و بهاينترتيب فهرست خريدتان کوتاه و از دور انداختن
مواد غذايي مصرف نشده جلوگيري ميشود.
v سبزيها و ميوههاي تازه فصلي را بخريد، يا انواع منجمد بدون شکر يا نمک افزوده را انتخاب کنيد.
v
مواد غذايي را که در دستورهاي پخت متعدد کاربرد دارند، به مقدار زياد
بخريد. حبوبات و غلات کامل را براي تهيه غذاهايي با قيمت پايينتر با هم
همراه کنيد.
v مواد غذايي را که بيش از بقيه فاسدشدني هستند، مانند ماهي را در اول هفته بخريد تا ضايعات و خراب شدن آنها را کاهش دهيد.
v به ميزان چربي، قند و کالري و ساير اطلاعات تغذيهاي روي برچسب مادهغذايي توجه داشته باشيد.HealthDay