کد خبر: ۸۰۴۰۱
تاریخ انتشار: ۰۴:۴۰ - ۱۸ مهر ۱۳۹۴ - 2015October 10
شفا آنلاین>سلامت>«صرع» اختلال در فعالیت سلول‌های مغزی است که می‌تواند با یا بدون علامت باشد.
به گزارش شفا آنلاین،در حالی که اکثر داروهای مبتلایان به صرع عوارضی مانند خواب‌آلودگی،‌ رخوت و مشکلات پوستی ایجاد می‌کنند، قطع خودسرانه داروها نیز می‌تواند موجب شدت تشنج شود.
پرویز بهرامی در پاسخ به سوال شهروندی درباره علل ابتلا به صرع و علائم آن، اظهار داشت:‌ صرع اختلال در فعالیت سلول‌های مغزی است که می‌تواند در حد سلولی و بدون علامت یا با علائم بالینی باشد.


وی با بیان انواع صرع به کانونی و منتشر ادامه داد:‌ صرع‌های کانونی از نقطه‌ای در مغز نشأت می‌گیرند و ممکن است علائمی خفیف داشته باشند اما صرع‌های منتشر یا شدید تمام مغز را در بر می‌گیرند.

* برخی انواع صرع ارثی است


این فوق تخصص صرع افزود: صرع‌هایی که از نوع منتشر هستند، زمینه ارثی دارند و بر خلاف صرع‌های کانون به درمان پاسخ بهتری می‌دهند. 
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه در مرکز فوق‌ تخصصی بیمارستان خاتم‌الانبیاء مانیتورینگ نوار مغز مبتلایان برای تشخیص قطعی انجام می‌شود،‌ گفت: برخی اختلالات خواب، سکته‌های مغزی و میگرن‌های ساقه مغز علائمی شبیه صرع دارند که باید از صرع تفکیک شوند.


* مبتلایان به صرع داروهای خود را به موقع مصرف کنند


این فوق تخصص صرع با بیان اینکه اکثر داروهای مبتلایان به صرع عوارضی مانند خواب‌آلودگی،‌ رخوت و مشکلات پوستی ایجاد می‌کنند، اظهار داشت:‌ مبتلایان به صرع باید داروهای خود را به موقع مصرف کنند و کسانی که داروهای خود را خودسرانه قطع می‌کنند تشنج بیشتری خواهند داشت.
وی ادامه داد: دارو بر اساس نوع صرع برای فرد مبتلا تجویز می‌شود و ادامه و مصرف به موقع آن از نوع دارو مهم‌تر است زیرا در صورت عدم رعایت این نکته پزشک ممکن است تصور کند که دارو مناسب نیست البته در صورتی که دارو جواب ندهد، داروی دیگری جایگزین می‌شود.


* جراحی در صورت عدم پاسخ‌دهی به دارو


عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: اگر در نهایت با دو داروی انتخابی اختلال کنترل نشود باید به فکر جراحی باشیم البته همه انواع صرع قابل جراحی نیستند البته صرع‌های کانونی یا آنهایی که به دنبال ضایعه ایجاد می‌شوند را می‌توان جراحی کرد هر چند که کسانی که تحت جراحی قرار می‌گیرند نیز باید برای مدتی مصرف دارو را ادامه دهند.
وی افزود: ‌30 درصد مبتلایان به صرع به دارو مقاوم هستند و از این تعداد نیز حدود 70 درصد به درمان‌های جراحی پاسخ می‌دهند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: