دکتر محمدیزدانی در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن بیان این مطلب اظهارکرد: سرطان بیضه خیلی شایع نیست اما میزان خطر آن زیاد است. از آنجا که بروز سرطان بیضه در سنین بین 15 تا 39 سالگی است،بنابراین باید تشخیص و اقدامات درمانی خیلی سریع آغاز شود. به همین خاطر تشخیص دیرهنگام سرطان بیضه با متاساتاز سریع به سایر ارگان های بدن، بیمار را از بین می برد.
وی ادامه داد: یک مرد همیشه باید بیضه هایش را معاینه کند و در صورت مشاهده کوچک ترین مشکل به سرعت به پزشک مراجعه کند تا بررسی های خونی؛ سی تی اسکن و سونوگرافی انجام شود. تا در صورت تشخیص سرطان درمان لازم یاحتی عمل جراحی انجام شود.چراکه سرطان بیضه در مراحل اولیه قابل درمان است.
وی تأکید کرد: مشاهده هر نوع توده در بیضه نوزادان و افراد بزرگسال به هیچ عنوان نباید ساده گرفته شود زیرا یا پیچش بیضه است یا امکان دارد نوعی بیماری بدخیی باشد.
به گفته یزدانی، علل بروز سرطان بیضه مشخص نیست؛ اما به طور کلی یک بیماری ژنتیکی است.
این اورولوژیست با بیان اینکه مردان به محض مشاهده هرنوع مشکل ظاهری یا درد وعلایم غیرطبیعی دیگردرناحیه آلت تناسلی باید خیلی سریع به پزشک متخصص مراجعه کنند تا تحت بررسی ودرمان سریع قرارگیرند.این درحالی است که سرطان بیضه خطرناک ترین سرطان در جوانان است که در صورت تشخیص و درمان به موقع میزان مرگ و میر ناشی از آن نیز زیاد نیست.