شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص تغذیه گفت: جوانههای گیاهی دارای اثر مثبت فراوانی هستند که حتما باید در برنامه غذایی افراد گنجانده شوند.
![](/files/fa/news/1394/7/8/133765_515.jpg)
به گزارش شفا آنلاین،دکتر علی رشیدی متخصص تغذیه در
خصوص اهمیت مصرف جوانههای گیاهان گفت: این جوانهها دارای منبع غنی از
ویتامین E هستند که تاثیر فراوانی در حفظ شادابی پوست و درمان یبوست و کاهش
سرطان خواهند داشت.
وی
با تاکید بر اینکه استفاده از جوانهها باید در سبد غذایی خانوادهها جای
پیدا کند، افزود: جوانههای گیاهی میتوانند نقش موثری در بالا بردن کیفیت
غذاها ایفا کنند پس بهتر است خانوادهها این جوانههای گیاهی را در برنامه
غذایی خود بگنجانند.
رشیدی
تصریح کرد: وجود آنزیمها در جوانهها باعث هضم و جذب بهتر غذا میشوند به
علاوه این جوانهها باعث میشوند تا کربوهیدرات – پروتئین و فیبرها جذب
شوند.
وی
با اشاره به اینکه جوانه گیاه ماش جهت افزایش شیر مادران شیرده موثر است،
اظهار کرد: این گیاه دارای پروتئین – ویتامین و کربوهیدرات بالا بوده و
باعث افزایش شیر مادران خواهد شد.
این
متخصص از جوانه بعنوان اکسیر جوانی نام برد و خاطر نشان کرد: ویتامین E
که بعنوان اکسیر جوانی شناخته میشود در جوانههای گیاهی به فراوانی یافت
میشود و میتواند جهت حفظ پوست و شادابی آن اثربخش باشند همچنین به دلیل
فیبر بالا جهت پیشگیری از سرطان – کنترل قند خون و کنترل وزن بسیار حائز
اهمیت است.yjc