این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی و مشاور طب سنتی افزود: غربیها اعتراف میکنند به اینکه ما غذاهایی را که مورد تأییدمان هست به مردم میدهیم و مردم مریض میشوند مثلاً ناراحتی معده میگیرند؛ در نوشابه ترکیباتی وجود دارد که دریچه مری را سُست میکند و این سُستی عامل بیشتر ریفلاکسها است.
دریایی گفت: متأسفانه افراد غذا را تُند میخورند و خوب نمیجوند و خلطی که از آن در کبد به وجود میآید کیموسی است که در معده به وجود میآید, مادهای است که از نظر کبد شناخته شده نیست که باعث چربی کبد میشود.
وی ادامه داد: کبد چرب مقدمه بیماری است؛ کبد چرب ناشی از مصرف غذاهای سرخکرده، فست فودها، نوشابههای گازدار است. غذاهایی مانند کوفته یا حلیم بادمجان بهعنوان غذای سالم مطرح است.
این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: خدا نیامرزد کسانی را که دامداری گاوداری را در ایران رایج کردند. اصلاً گاوداری برای مملکت ما نبود. تمام بیماریهای ما برای گوشتهای اسید اوریکدار است یعنی وقتی ما گوشت گاو را میخوریم که پیامبر ما خوردن آن را نهی کرده است بیشتر دچار پادرد میشوند و اسید اوریکشان بالا میرود.