براي پيشگيري از چنين بيماريهايي و نيز درست پختن تخممرغ اين نکات را در نظر داشته باشيد:
v
تخممرغ مانند ساير غذاها بايد در همه اوقات در درجه حرارت4درجه يا کمتر
در يخچال قرار گيرد؛ بنابراين تخممرغ را از فروشگاههايي بخريد که آنها را
در يخچال نگه ميدارد.
v تخممرغهاي کثيف يا ترکخورده را دور بيندازيد.
v دستهايتان و هم سطوحي را که با تخممرغ خام تماس داشتهاند، با آب و صابون بشوييد و بعد اين سطوح را ضدعفوني کنيد.
v تخممرغها را به هر شيوهاي که ميپزيد (سرخکرده، جوشيده يا خاگينه)، بايد زردهها سفت شوند و آبکي نمانند.
v
توجه داشته باشيد که غذاهاي بر اساس تخممرغ، مانند کاسرول در حدي پخته
شده باشند که دماي درونيشان بر اساس دماسنج غذا به 160 درجه يا
بالاتر رسيده باشد.
v هرگز تخممرغ خام را بهتنهايي يا در غذاهاي پختهنشده مانند خمير شيريني يا مايه کيک مزه نکنيد يا نخوريد.
v
تخممرغ خام در دستور تهيه غذاهايي مانند سس سالاد سزار را کنار بگذاريد و
بهجاي آن از تخممرغ مايع پاستوريزه يا مواد جانشين تخممرغ استفاده
کنيد.
v تخممرغ را بهمحض پختن بخوريد و آن را بيش از دو ساعت در درجه حرارت اتاق باقي نگذاريد.