کد خبر: ۷۸۲۳۳
تاریخ انتشار: ۰۵:۴۳ - ۰۲ مهر ۱۳۹۴ - 2015September 24
شفا آنلاین>تغذیه>باکتري سالمونلا ازجمله باکتري‌هايي است که مي‌تواند در بيرون يا درون تخم‌مرغ‌هايي که به‌ظاهر طبيعي هستند، وجود داشته باشند و اگر تخم‌مرغ را به‌طور خام يا نيمه‌پخته بخوريد، ممکن است با انتقال اين باکتري دچار بيماري شويد.
به گزارش شفا آنلاین،بنابراين مهم است که اطمينان حاصل کنيد تخم‌مرغ‌ها هميشه به‌طور کامل ‍پخته شده‌اند.

براي پيشگيري از چنين بيماري‌هايي و نيز درست پختن تخم‌مرغ اين نکات را در نظر داشته باشيد:

v تخم‌مرغ مانند ساير غذاها بايد در همه اوقات در درجه حرارت4درجه يا کمتر در يخچال قرار گيرد؛ بنابراين تخم‌مرغ را از فروشگاه‌هايي بخريد که آنها را در يخچال نگه مي‌دارد.

v تخم‌مرغ‌هاي کثيف يا ترک‌خورده را دور بيندازيد.

v دست‌هايتان و هم سطوحي را که با تخم‌مرغ خام تماس داشته‌اند، با آب و صابون بشوييد و بعد اين سطوح را ضدعفوني کنيد.

v تخم‌مرغ‌ها را به هر شيوه‌اي که مي‌پزيد (سرخ‌کرده، جوشيده يا خاگينه)، بايد زرده‌ها سفت شوند و آبکي نمانند.

v توجه داشته باشيد که غذاهاي بر اساس تخم‌مرغ، مانند کاسرول در حدي پخته شده باشند که دماي دروني‌شان بر اساس دماسنج غذا به 160 درجه يا بالاتر رسيده باشد.

v هرگز تخم‌مرغ خام را به‌تنهايي يا در غذاهاي پخته‌نشده مانند خمير شيريني يا مايه کيک مزه نکنيد يا نخوريد.

v تخم‌مرغ خام در دستور تهيه غذاهايي مانند سس سالاد سزار را کنار بگذاريد و به‌جاي آن از تخم‌مرغ مايع پاستوريزه يا مواد جانشين تخم‌مرغ استفاده کنيد.
v تخم‌مرغ را به‌محض پختن بخوريد و آن را بيش از دو ساعت در درجه حرارت اتاق باقي نگذاريد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: