کد خبر: ۷۷۴۱۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - 2015September 14
دستیار تخصصی طب سنتی ایران مطرح کرد
شفاآنلاین:طب سنتی>تغذیه>دستیار تخصصی طب سنتی ایران نکاتی درباره مصرف گوشت شتر و بز از منظر طب سنتی را عنوان کرد.
به گزارش شفا آنلاین : گوشت‌ها جز آن دسته از مواد غذایی هستند که بسیار ارزش غذایی داشته و سرشار از مواد مغذی است و از دیدگاه طب سنتی هر نوع گوشت از حیوان خاصی دارای طبع متفاوت بوده و شناخت مزاج گوشت مصرفی می‌تواند از بروز بسیار بیماری‌ها پیشگیری کند.

خواص گوشت شتر

علی اصل دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد: گرمی و خشکی گوشت شتر بیشتر از گوشت گوسفند و گاو است همچنین گوشت شتر بچه کمتر از دو سال بهتر است.

وی افزود: گوشت شتر تقویت کننده نیروی جنسی بوده و مقوی اعضاء بدن است و باید گفت که گوشت آن غلیظ بوده و سنگین است و مصرف آن بدون مصلح موجب تولید خون سوداوی و غلیظ می‌کند. همچنین مصلح گوشت شتر پختن کامل آن همراه نمک و شوید است البته بهتر است فلفل و زیره نیز اضافه شود.

خواص گوشت بز(مَعز)

به گفته وی گوشت بز گرمی و تری آن کمتر از گوشت گوسفند است همچنین ارزش غذایی آن نیز کمتر از گوشت گوسفند است.

-خون تولید شده ناشی از مصرف گوشت گوسفند غلیظ‌تر و گرم‌تر از خون تولید شده از مصرف گوشت بز است.

-گوشت بز برای بدن‌های گرم و افرادی که فعالیت کمتری دارند, مناسب‌تر است.

-نسبت به گوشت گوسفند زود هضم تر است و گوشت بز ماده و بیش از یک ساله خوب نیست.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: