کد خبر: ۷۶۷۰۸
تاریخ انتشار: ۰۲:۳۲ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - 2015September 10
شفا آنلاین>تغذیه>مصرف بیش از حد مواد قندی و شیرینی جات می تواند منجر به ظهور اعتیاد به این ماده غذائی شده که در نتیجه آسیب های متعددی به بدن انسان وارد می شود .
به گزارش شفا آنلاین،یکی از موارد اعتیاد در مواد غذائی ، اعتیاد به شیرینی ها و شکر است . این عادت غذائی می تواند منجر به آسیب هایی در سلامت بدن شده و شرایط فرد را به خطر بیاندازد .

 مضرات پزشکی مواد قندی و شکر
بر همگان روشن بوده و مصرف بیش از حد این مواد موجب چاقی ، اضافه وزن و فراهم شدن زمینه برای ابتلا به بیماری های مختلفی از قبیل دیابت و امراض قلبی و عروقی خواهد شد .  به همین دلیل اخیرا راشیکا یاداوا Rashika Yadav سخنگوی مرکز ارائه مواد غذائی Foodpanda ، علائم و تاثیرات اعتیاد به مواد غذائی شیرین را به این صورت اعلام کرد :

سردرد : در صورتی که بدن شما به مصرف زیاد مواد قندی و شکر عادت کرده باشد ، هنگام مصرف کم روزانه قند و مواد شیرین ، شما دچار سردرد خواهید شد .

احساس ضعف و سستی : زمانی که شما از میزان بیش از حدی از مواد قندی به طور روزانه استفاده می کنید ؛ در صورت تغییر در این برنامه ، احساس ضعف و سستی خواهید کرد .

نیاز به مسواک زدن بیش از حد : افراد دارای اعتیاد به مواد قندی یا باید آمادگی پوسیدگی دندان های خود را داشته باشند یا به صورت دائم در حال مسواک زدن باشند که هر دو حالت تاثیرات نامطلوبی در دهان و دندان ها خواهد داشت .

دندان درد : دندان درد یکی از رایج ترین مشکلات در بین علاقه مندان به مواد قندی و افراد دارای اعتیاد به شیرینی جات است . این موضوع سبب می شود که برخی افراد علی رغم مسواک زدن دائمی پس از مصرف شیرینی جات ، باز هم به دلیل حساس شدن دندان ها دندان درد را تجربه کنند .

احساس شرمساری : افراد معتاد به شیرنی جات و مواد قندی نمی توانند در جمع های دوستانه و خانوادگی ، خود را با برنامه غذائی عادی سایر افراد تطبیق داده و نیازمند مصرف بیش از حد شکر و محصولات شیرین هستند که این موضوع می تواند سبب ایجاد احساس شرم در آن ها شود .

ظاهر شدن جوش و کورک در پوست : نخستین نشانه های مصرف بیش از حد مواد قندی و شیرینی جات در پوست و به ویژه صورت افراد ظاهر می شود . صورت افراد دارای اعتیاد به مواد قندی عمدتا پوشیده از جوش و کورک است .

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: