کد خبر: ۷۶۵۱۶
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - 2015September 07
شفا آنلاین>سلامت>بیشترین بار درمانی کشور در بیمارستان‌های دولتی در اکثر ساعات شبانه روز توسط انترن‌ها‌؛ رزیدنت‌ها و فلوشیب‌ها ارائه می‌شود.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر رضا لاری پور مشاور رئیس کل سازمان نظام پزشکی  با اشاره به اینکه وقتی دانشجوی پزشکی فارغ التحصیل می‌شود یک آینده بسیار خوشبینانه‌ای را برای خود متصور است‌؛ اظهار داشت: دانش آموخته پزشکی بعد از مدتی با طرح اجباری پزشکان برای خدمت در یک منطقه محروم مواجه می‌شود و اگر منطق فرستادن پزشکان به مناطق محروم این است که دانشجوی پزشکی بصورت رایگان درس خوانده است سایر رشته‌ها هم در دانشگاههای دولتی بصورت رایگان آموزش دیده‌اند‌.

وی افزود: اگر منطق طرح اجباری پزشکان این است که باید به جامعه و مردم خدمت‌رسانی شود پس لازم است متناسب با این خدمت‌شان پزشک و هزینه‌های خرید خدمت در این طرح لحاظ شود‌؛ در غیر اینصورت آگاهانه شکنجه روحی برای کسی که در این رشته تحصیل کرده است رخ می‌دهد.

وی تاکید کرد‌: در دوران انترنی و رزیدنتی شاید بیشترین بار درمانی کشور در بیمارستان‌های دولتی در اکثر ساعات شبانه روز توسط انترن‌ها‌؛ رزیدنت‌ها و فلوشیب‌ها  به مردم ارائه می‌شود.

مشاور رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به اینکه مریض حق دارد با طبیب مومن‌؛ خوش رو و با اخلاق روبرو شود؛ اذعان داشت‌: سیستم سلامت کشور طوری پزشک را هدایت می‌کند که مجبور است در یک شهر دورافتاده در ابتدای امر کار کرده و این خدمت رسانی چون با خرید خدمت بسیار ناچیز انجام می‌شود‌؛ این فرد خود را در 35 سالگی با فردی مقایسه می‌کند که در بیست سالگی وارد بازار کار شده لذا دچار نگرانی ناشایست و مفرط می‌شود‌.

وی با بیان اینکه در برنامه‌های درسی جامعه پزشکی موردی به نام مهارتهای زندگی و مهارتهای ارتباطی و کلامی به پزشک آموزش داده نمی‌شود‌؛ تصریح کرد‌: اخلاق پزشکی یک درس صوری در دانشکده‌های پزشکی است لذا این توقع که پزشک با صلاحیت از دانشگاه فارغ التحصیل شود‌، توقعی گزاف است‌.

لاری پور خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم واقعا طبیب از نظام سلامت استخراج کنیم که حکیم بوده و متعهد به اخلاقیات باشد و از صلاحیت‌های علمی لازم نیز برخوردار باشد باید در انتخاب دانشجوی گروههای مختلف پزشکی دقت کرد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: