کد خبر: ۷۶۴۸۷
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - 2015September 07
دستیار تخصصی طب سنتی بیان کرد:
شفاآنلاین:سلامت>تغذیه>یک دستیار تخصصی طب سنتی گفت: مصرف کره، برای صاف کردن صدا, خشونت حلق و سرفه خشک مفید است، همچنین ملین و چاق کننده بدن‌ است؛ ولی زیاده روی در مصرف کره موجب ضعف, سستی معده و اشتها را کم می‌کند. همچنین مصلح کره شکر یا عسل است.
به گزارش شفا آنلاین : در طب سنتی اصطلاحاتی مانند مصلحات وجود دارد. مصلح ماده‌ای است که با خوردن آن از عوارض غذای مورد نظر کم می‌شود و به اصطلاح اصلاح می‌شود مانند آویشن که مصلح پنیر است.

خواص پنیر تازه:

علی اصل دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد: پنیر تازه ملین شکم بوده، سبب تولید خلط صالح در بدن می‌شود، همچنین موجب تقویت معده, روده و کلیه خواهد شد.

-پنیر تازه دیر هضم بوده و برای سرد مزاجان مضر است و نیز از بین برنده اشتهای غذا است.

-پنیر با مغز گردو و آویشن فوق العاده چاق کننده است.

به گفته وی  مصلح پنیر تازه عسل، نعنا و آویشن است.

خواص پنیر کهنه:

این دستیار تخصصی طب سنتی گفت: پنیر کهنه یا به اصطلاح پنیر تبریزی یا لیقوان موجب تقویت اشتها و مقوی روده است.

-پنیر کهنه خشک کننده رطوبات بدن و از بین برنده بلغم است. مصلح پنیر کهنه مغز گردو است.

-مصرف پنیر کهنه موجب بروز تشنگی می‌شود و نیز لاغر کننده بوده  و باعث تولید سنگ می‌شود. افراد مبتلا به سنگ‌ کلیه بهتر است از مصرف پنیر پرهیز کنند.
 
خواص کره
 
-کره گاو، لطیف‌ترین کره‌ها است, ملین بوده، چاق کننده بدن‌ است.

-مصرف کره برای صاف کردن صدا, خشونت حلق و سرفه خشک مفید است.

-زیاده روی در مصرف آن سبب ضعف و سستی معده شده و اشتها را کم می‌کند، همچنین مصلح کره شکر یا عسل است.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
تپش
|
United Arab Emirates
|
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۷
0
0
اگر در خوردنش زیاده روی بشه چه جوری اثرش را در بدن از بین ببریم؟
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: