بسياري
از تهيهکنندگان غذا معتقدند شاخصهايي مانند تغيير رنگ غذا ميتوانند
براي تعيين اينکه غذا تا حدي پختهشده است که ميکروبهايش کشته شود يا نه،
به کار روند؛ براي مثال گوشت چرخکرده ممکن است پيش از آنکه به درجه حرارت
لازم براي کشتن ميکروبها برسد، قهوهاي شود، درحاليکه در اين هنگام ممکن
است هنوز ميکروبهايي درون گوشت زنده مانده باشند. همبرگري که تا 40 درجه
بر اساس اندازهگيري با دماسنج گوشت داغ شده باشد، بدون توجه به تغيير
رنگش، براي خوردن خطري ندارد.
براي استفاده درست از اين دماسنجها اين نکات را رعايت کنيد:
v غذا را با يک دماسنج که فورا دما را نشان ميدهد پيش از زماني که انتظار داريد غذا بهطور کامل پخته شود، اندازه بگيريد.
v دماسنج را در ضخيمترين بخش غذا قرار دهيد، و مراقب باشيد که دماسنج با استخوان، چربي يا غضروف تماس پيدا نکند.
v هميشه دماسنج را پيش و پس از استفاده با آب داغ و صابون بشوييد