به این ترتیب کسانی که وزن کمتری در هنگام تولد دارند و از تحصیلات کمتر برخوردار هستند و رابطه زناشویی آنها ایده آل نیست، بیش از دیگران در خطر داشتن یک نوزاد دارای وزن پایین قرار خواهند داشت. علاوه بر این، این امر در صورت دختر بودن فرزند آنها، می تواند در تولد نوه زاده شده از این دختر نیز تاثیرگذار باشد. «رابرت کین»، محقق این تحقیق، در این باره می گوید: «ما می دانیم کودکانی که با وزن پایین به دنیا می آیند، بیشتر از دیگران در معرض خطر ضعف جسمی قرار دارند. به همین دلیل نیز بسیار مهم است که بتوانیم دلیل کم بودن وزن در هنگام تولد را کشف کنیم.»
نخستین گام های برداشته شده برای این تحقیقات به سال ۱۹۷۹ بازمی گردد. در آن سال بود که یک نظرسنجی و تحقیقات جامع از تعداد ۱۵۸۰ مادر به عمل آمد و وزن فرزندان آنها در هنگام تولد مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه و در طول زمان، داده های مربوط به وضعیت اجتماعی این مادران نیز مورد بررسی قرار گرفت و نتایج تمامی این موارد توسط کین مورد استفاده قرار گرفتند.
«کین» در این باره می گوید: «میزان داشتن وزن پایین نوزاد برای مادرانی که خود در هنگام تولد وزن پایینی را داشته اند، دو برابر حالت عادی است. با این وجود عوامل اجتماعی نیز نقشی موثر در این فرایند ایفا می کنند. مواردی مانند وضعیت تحصیلی فرد و وضعیت زناشویی او می تواند در وزن کودک بسیار موثر باشد. با قرار دادن این موارد در کنار یکدیگر در یک مدل سازی می توان به اطلاعات بسیار مهمی در این زمینه دست پیدا کرد.»
دکترسلام