کد خبر: ۷۴۲۵۹
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - 2015August 22
شفا آنلاین>سلامت>همانطوری که می دانید شیوه های زیادی برای سرخ کردن مرغ وجود دارد

به گزارش شفا آنلاین، ما آسانترین شیوه سرخ کردن مرغ را برایتان آموزش می دهیم.

 

مرغ برای سوخاری کردن 1 کیلو

روغن مایع نصف استکان

آویشن 1 قاشق

پاپریکا 1 قاشق

فلفل سیاه 1 قاشق مربا

نمک 1 قاشق مربا

 

در یک کاسه مرغ های شسته شده را گذاشته رویش  روغن مایع , ادویه جات و نمک  ریخته خوب هم میزنیم  مرغها را در تابه ایزگارا چیده  وروی مرغها فویل کشیده  این کار باعث می شود داخل  مرغها خوب پخته شود در حرارت متوسط می گذاریم بپرد و گاها بر میی گردانیم تا همه جایش پخته شود با بلغور یا برنج گرم سرو کنید
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: