به گزارش شفا آنلاین : سید مؤید علویان درباره تاثیرات ویتامین E اظهار کرد: ویتامین E در تمام اندامهای بدن کم و بیش وجود دارد، مهمترین منابع غذایی آن نیز جوانه گندم، کاهو، کلم و روغن بادام زمینی است.
این فوقتخصص گوارش و کبد ادامه داد: خوشبختانه ویتامین E موجود در خوراکیها در اثر پُختن از بین نمیرود.
علویان تصریح کرد: ویتامین E اثر ضد اکسیدان دارد و میتواند با افزایش سوخت و ساز چربیها در درمان کبد چرب مورد استفاده قرار گیرد. البته مصرف آن در دراز مدت توصیه نمیشود و بهتر است همراه با آن از اسید فولیک و ویتامین C نیز استفاده شود.
رئیس شبکه هپاتیت ایران خاطرنشان کرد: در این زمینه قرصهای موجود در بازار 400 میلی گرمی است و میزان و مدت مصرف آن نیز باید توسط پزشک معالج تعیین شود.
تسنیم