اگر به این ترکیبات حساس هستید، 6 تا 8 هفته غذاهای حاوی FODMAP را از رژیم غذایی خود حذف کنید. اغلب افراد در طی 1 تا 2 هفته بهبود قابل ملاحظه ای در علایم خود مشاهده می کنند.
لبنیات حاوی لاکتوز (شیر، بستنی، پنیر نرم)
گندم، جو و چاودار
فرآورده های سویا
برخی مغزها و حبوبات (لوبیا، عدس و پسته)
برخی میوه ها (سیب، شاتوت، گلابی و هندوانه)
برخی سبزیجات (آرتیشو، بروکلی، کلم بروکسل، گل کلم و قارچ)
شربت ذرت با فروکتوز بالا، قندهای الکلی مانند سوربیتول و گزیلتول
شیر بدون لاکتوز
پنیر سفت، ماست یونانی و کفیر
غلات بدون گلوتن (برنج، ذرت، پاستای بدون گلوتن و جو دوسر)
گوشت و جایگزین های گوشت (تخم مرغ، کره بادام، کره بادام زمینی، گوشت گاو، مرغ و ماهی)
برخی میوه ها (مرکبات، طالبی، موز و توت فرنگی)
برخی سبزیجات (کدو سبز، هویج و لوبیا سبز)