کد خبر: ۷۱۲۶۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - 2015July 29
شفا آنلاين:طب سنتی>درمان-یک متخصص طب سنتی غذاهای رفع‌کننده افسردگی, وسواس، غم و اندوه را تشریح کرد.

به گزارش شفا آنلاين،مجید انوشیروانی متخصص طب سنتی درباره راه‌های تقویت بدن اظهار داشت: عواملی خارجی یا داخلی وجود دارند که در ساختار اخلاط و مزاج ما دخالت می‌کنند و موجب نگهداری سلامت یا از بین رفتن سلامت ما می‌شوند.

به‌گفته وی بدن انسان از سه بخش تشکیل شده است که عبارت از یک بخش شامل اعضای صلب و فشرده بدن, یک بخش مایع و سیال که اخلاطند و یک بخش بسیار لطیف و بخارگونه که روح طبی نام دارد.

این متخصص طب سنتی افزود: بخش مهمی از تقویت جسمانی و نفسانی ما وابسته به تربیت روح ما دارد. چیزهای لطیف هم مناسب روح بوده و هم تقویت کننده آن است. (البته این روح جدا از روحی است که در قرآن و روایات آمده است) و در تقویت قوای نفسانی می‌توان از امور غیرخوراکی استفاده کرد.

انوشیروانی بیان داشت: ابن‌سینا در قانون می‌فرماید همان گونه که کبد مرکز اخلاط است, قلب کانون تولید ارواح (روح طبی) است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین چیزهایی که قلب را تقویت می‌کند, استفاده از بوهای خوش است. بقراط می‌فرماید اگر خواستیم بیماری را از غذا منع کنیم یا مصرف غذا را در فرد کم کنیم, می‌توانیم به او بوهای خوش برسانیم و آن را به این وسیله تقویت کنیم.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: گلاب بسیار مقوی قلب و سیستم عصبی است. بهتر است که در محیط اسپری شود.

وی یادآور شد: همچنین بوهای معتدل مثل مریم و نرجس برای تقویت قوا بسیار مفید است. باید گفت که بوی خیار و لیمو مقوی قوای نفسانی است و قوای مغزی است.

غذاهای برطرف‌کننده غم اندوه

انوشیروانی گفت: از دیدگاه طب سنتی برخی از غذاها برای رفع غم و اندوه, افسردگی و وسواس بسیار مفید است؛ مانند: گوشت گوسفند، زرده تخم‌مرغ نیم‌برشت (عسلی)، شیر، فرنی، شیربرنج، سوپ جو, استشمام گلاب, بوییدن و خوردن سیب مخصوصاً سیب گلاب, دمنوش "به", شربت تخم بالنگو همراه با گلاب و زعفران, مصرف دمنوش استخودوس بسیار خوب است.


تسنیم



نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: