کد خبر: ۷۰۷۹۳
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - 2015July 25
شفا آنلاين:طب سنتی>خواص مواد-یک متخصص طب سنتی نکاتی درباره مصرف پنیر و بادرنجبویه را عنوان کرد و گفت: در طب سنتی آمده است که پنیر همراه با نعناع و ترخون مصرف شود، همچنین بادرنجبویه خشک شده بسیار مقوی قلب است و هضم غذا را بهتر می‌کند.

به گزارش شفا آنلاين،مهراد میرکریمی درباره خواص برخی از سبزی‌ها اظهار کرد: در طب سنتی آمده است که پنیر همراه با نعناع و ترخون مصرف شود.


به گفته وی مصرف نعناع با ترخون همراه با پنیر بسیار مناسب است چرا که پنیر هضمش سخت است و همراه با سبزی‌های یاد شده هضمش بهتر صورت می‌پذیرد.

این متخصص طب سنتی افزود: اگر پنیر همراه با گردو مصرف شود, چاق کننده است، همچنین مصرف پنیر همراه با گردو, نعناع و آویشن نیز چاق کننده است؛ ترخون ضرر پنیر بر بدن را از بین می‌برد.

میرکرمی با بیان اینکه درباره بادرنجبویه نیز باید نکاتی را اشاره کرد, افزود: بادرنجبویه خشک شده بسیار مقوی قلب است و هضم غذا را بهتر می‌کند.

وی ادامه داد: در میان گیاهان دارویی بادرنجبویه جزو بهترین آرامبخش‌هاست چرا که قلب را قوی کرده و اظطراب را بر طرف می‌کند.

این متخصص طب سنتی عنوان کرد: بادرنجبویه از نظر شکل ظاهری شبیه نعناع است و بوی شبیه لیمو دارد. دم نوش بادرنجبویه نوشیدنی بسیار عالی و خوش طعم بوده و برای افرادی است که یک روز کاری سخت را گذراندند چرا که هم قلب را تقویت می‌کند و هضم غذا را بهبود می‌بخشد.

میرکریمی در ادامه یادآور شد: هضم سبزی تربچه, پیازچه و شاهی مشکل است ولی برای همه عمومیت ندارد چرا که برخی از معده‌ها قوی بوده و مشکلی ایجاد نمی‌کند.

وی افزود: زمان‌هایی که گرسنگی طولانی می‌شود بهتر است در وعده‌ای که غذا مصرف می‌کنید از سبزی‌هایی مانند تربچه و پیازچه و شاهی استفاده نکنید چرا که هضم غذا دچار اختلال می‌شود.

این متخصص طب سنتی گفت: در منابع طب سنتی آمده است که مصرف سبزی‌هایی مانند تربچه و پیازچه و شاهی موجب فساد هضم و سوءهاضمه می‌کنند.

میرکریمی خاطرنشان کرد: کوکو سبزی که خوب پخته نشده یا سبزی خوردن که خوب جویده نشود معده نمی‌تواند به خوبی هضم کند چرا که انسان نمی‌تواند ساختار سلولزی گیاه را هضم کند و فقط از مواد درون ساختار استفاده می‌کند.


تسنیم



نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: