وی افزود: این کار یک زمینه و پایه علمی دارد و آن به اینگونه است که وقتی موادغذایی شیرین استفاده میکنیم سطح هورمون سروتونین افزایش پیدا میکند و در فرد حالت شادی و شعف ایجاد میشود.
فرحبخش ادامه داد: برای سرکوبی این اشتهای کاذب راهکارهایی وجود دارد که میتوان به استفاده از سبزیجات، به عنوان کم کالریترین گروه غذایی اشاره کرد و هنگام گرسنگی کاذب به سراغ خیار، کلم، کاهو و بروکلی بروند.
این متخصص تغذیه گفت: توصیه میکنیم بعد از اتمام غذا بلافاصله از سرسفره بلند شوند و از ریزهخواری جلوگیری کنند همچنین بعد از غذا فورا مسواک بزنند تا از خوردن مجدد خودداری شود.
فرحبخش خاطرنشان کرد: همچنین هنگام بروز اشتهای کاذب جویدن آدامس بدون قند و دورشدن از محیطی که غذا در دسترس قرار میگیرد نیز توصیه میشود.