به گزارششفاآنلاین،بیژن حاج محمدرضا اظهار کرد: با توجه به اینکه زمانی که این سیستم دچار اختلال میشود حافظه آن پاک شده و باید از ابتدا کدگذاری شود تا به مدار برگردد، این روند کمی زمان میبرد.
او همچنین از تلاش برای رفع این مشکل خبر داد و افزود: از ساعت 4 بامداد امروز تلاش برای رفع این مشکل آغاز شده و تاکنون 60 تا 70 درصد جایگاهها به مدار برگشتهاند.
وی با اشاره به اینکه در طول چند سال اخیر چند بار این سامانه از سوی عوامل خارجی هک شده است، با رد هرگونه اعتصاب در جایگاهها خاطرنشان کرد: در حال حاضر بنزین در نفتکشها و در مخازن موجود است و مشکل به وجود آمده هیچ ارتباطی به قطع بنزین جایگاهها ندارد بلکه همانطور که گفتم تنها دلیل آن اختلال در سامانه پخش هوشمند بوده است.
رییس اتحادیه جایگاهداران سوخت با اشاره به وجود 3450 جایگاه سوخت در سطح کشور اظهار کرد: مشکلی که به وجود آمده در همه جایگاهها نبوده است اما به ویژه در شهر تهران برخی جایگاهها از مدار خارج شدهاند که با تلاشهای انجام شده مشکل بخش قابل توجهی حل شده و 30 تا 40 درصد جایگاههای باقیمانده نیز تا ساعاتی دیگر به مدار باز خواهند کشت.
حاج محمدرضا با تاکید بر اینکه ما چندین و چند بار از دولت تقاضا کردهایم که این سامانه هوشمند جمعآوری شود، گفت: استدلال دولت قبل برای راهاندازی این سامانه این بود که دولت هیچگونه آمار تفکیکشدهای از مصرف سوخت ندارد اما امروز پس از هفت سال دولت به خواسته خود رسیده است و تمام آمارها را در دست دارد. در حال حاضر نیز تمام جایگاههای ما مجهز به سیستم فیلمبرداری خودکار است که تمام عملکردها را لحظه به لحظه ثبت و ضبط میکند.
وی به مشکلات این سامانه اشاره کرد و افزود: این یک سیستم بینظیر نیست و عیوب خودش را دارد، ضمن اینکه دیگر یک سیستم قدیمی به حساب آمده و تاخیر در سوختگیری را موجب میشود.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی نیز در واکنش به خبر قطع بنزین جایگاههای سوخت گفت: مشکل به وجود آمده به دلیل روزآمد کردن نرمافزار جایگاهها بوده که به تدریج در حال برطرف شدن است.
عربعلی افزود: خوشبختانه تا ساعت 9:30 صبح امروز 80 درصد جایگاهها فعال
شدهاند و مابقی نیز تا ساعات آینده به مدار باز خواهند گشت.
ایسنا