شفاآنلاین:تغذیه>پیشگیری-گوشت قرمز منبع مهمى براى آهن است، اما در ضمن گوشت قرمز مقادير بيشترى از چربى هاى اشباع شده دارد كه تأثير بيشترى در افزايش كلسترول خون دارد.
به گزارششفاآنلاین،پروین میرمیران، متخصص تغذیه جوان اظهار داشت: مصرف زیاد گوشت قرمز باعث بالا رفتن چربی بدن و کلسترول میشود.
وی افزود: گوشت قرمز علاوه بر مشکلات فوق، مشکلات دیگری همچون مشکل قلبی و عروقی هم ایجاد میکند.
این متخصص تغذیه گفت:
گوشت قرمز اثرات مثبت هم دارد، پروتئین بدن را بالا برده، آهن بدن را زیاد میکند، نقش ساختاری بدن را تغییر میدهد.بافتهای بدن که بر اثر زخم آسیب یا از بین رفته است گوشت قرمز باعث بوجود آمدن مجدد بافتهای بدن میشود.
میرمیران در مورد میزان مصرف گوشت گفت: مصرف مناسب گوشت قرمز در طول هفته 3 یا 4 بار است و مابقی وعدههای غذایی در طول هفته میتواند از گوشت پرندگان باشد.
وی در ادامه افزود: مصرف ماهی در طول هفته دو مرتبه باشد.
این متخصص تغذیه گفت: برای دیگر وعدههای غذایی، با ریختن گوشت بر آش و حلیم از آن میتوان استفاده کرد.