شفاآنلاین :سلامت >تغذیه >سرپرست پژوهشگاه استاندارد گفت : بیشترین میزان جعل و تقلب نشان استاندارد مربوط به صنایع غذایی است.
به گزارش شفاآنلاین،
جهانبخش سنجابی شیرازی درنشست خبری افزود : بعد از گروه صنایع غذایی، گروه
صنایع شیمی وصنایع برق و ساختمان بالاترین میزان جعل و تقلب نشان
استاندارد را دارد.
وی با بیان اینکه بیشترین تمرکز
پژوهشکده درسال جاری بر روی صنایع غذایی و تامین امنیت غذایی مردم است،گفت :
درحوزه آرد اگرچه کنترلهای لازم صورت می گیرد اما درمواردی در سطوح خرده
فروشی دستکاریهایی مشاهده شده و اضافه کردن افزودنیهای بالاتر از حد مجاز
مانند جوهرقند می تواند بر کیفیت نان تاثیر داشته باشد.
سنجابی افزود : برای رسیدن به حداکثر کیفیت درنان مصرفی مردم طرح آمایش
کیفیت نان را متناسب با مناطق مختلف جغرافیایی کشور در دستور کار داریم.
وی به سر و صداهای پیرامون روغن پالم اشاره کرد و با بیان اینکه متاسفانه
از روغن پالم که مخصوص سرخ کردنی است در تولید لبنیات استفاده شد ، گفت :
استفاده از این روغنها درمحصولاتی که مجاز به مصرف است ، میزان اسیدهای
چرب ترانس ، وضعیت نگهداری این روغنها و در نهایت سلامت مردم از دغدغههای
سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو است که به ان توجه داریم.