کد خبر: ۶۹۱۰۲
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۱۹ تير ۱۳۹۴ - 2015July 10
شفا آنلاین>سلامت>روزه داران باید از سالاد و سبزیجات برای رفع تشنگی استفاده کنند.
به گزارش شفا آنلاین-سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه  اظهار داشت: روزه داران باید در وعده سحر از غذاهای دیر هضم مانند تخم مرغ آب پز، چلوگوشت و چلو مرغ استفاده کنند.

وی در ادامه افزود: روزه داران بیشتر برای پیش غذا در هنگام سحری از سالاد و سبزیجات استفاده کنند چون مانع تشنگی افراد روزه دار در طی روز می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: روزه داران در هنگام سحری نباید از مواد قندی مانند زولبیا بامیه و شیرینی‌جات دیگر استفاده کنند چون باعث تشنگی در طول روز می‌شود.

وی در ادامه در مورد اینکه روزه‌ داران در هنگام افطاری باید از چه مواد غذایی استفاده کنند، گفت: روزه داران باید در هنگام افطاری از مواد قندی ساده مانند آبجوش نبات و شیرگرم در ابتدای غذا استفاده کنند و تا 45 دقیقه بعد از افطار هیچ غذایی نخورند و بعد از چهل و پنج دقیقه تنها یک سیخ جوجه کباب یا یک سیخ کباب کوبیده استفاده کنند خوردن سالاد و سبزیجات هرگز فراموش نشود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: