کد خبر: ۶۸۹۷۱
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۱۸ تير ۱۳۹۴ - 2015July 09
شفا آنلاين:پزشکي>يافته ها-محققان فرانسوی دریافتند که چرا برخی از رزها خوشبوتر از سایرین هستند که به این صورت راهی برای بهبود رایحه رزهای باغچه پیدا کرده‌اند.

به گزارش شفا آنلاين،این تحقیق که در خصوص شیمی رایحه رزها انجام شده، نشان می‌دهد که یک مسیر بیوشیمیایی در گلبرگ‌های گیاهان وجود دارد که بوی خوش تولید می‌کند. این مسیر می‌تواند به واریته‌های رز که فاقد بوی خوش هستند، مجددا معرفی شود.

محققان دانشگاه لیون فرانسه آنزیمی به نام RhNUDX1 را شناسایی کرده‌اند که در سلول‌های گلبرگ‌ها وجود دارد و ماده خوشبویی به نام مونتراپن گرانوییل تولید می‌کند که جز اصلی روغن رز است. این آنزیم نقش کلیدی در تولید بوی خوش در رزها دارد.

می‌توان این آنزیم را به واریته‌های جدید رز که در جریان تکامل به دلیل تمرکز بر رنگ و شکل بهتر، بوی خوبشان را از دست داده‌اند، القا کرد.

این تحقیق در مجله Science منتشر شده است.




برچسب ها: رز ، رایحه ، روغن رز
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: