شفا آنلاین>سلامت>عدم رعایت بهداشت موادغذایی در مراحل مختلف اعم از تولید، توزیع و مصرف، عامل اصلی گسترش بیماریها در تابستان بوده و در برخی از موارد ابتلا به بیماری برای سلامتی بسیار خطرناک است.
به گزارش شفا آنلاین،منصور افضلی فوق تخصص بیماریهای عفونی و گومسیری اظهار
داشت: غذا به عنوان منبع مهم تولید انرژی در بدن اگر دچار آلودگی باشد
میتواند به عنوان منشا بیماریهای مختلف به ویژه بیماریهای گوارشی و
مسمویتهای غذایی باشد.
وی
گفت: متأسفانه بسیاری از افراد که در زمینه موادغذایی کار میکنند،
اطلاعات کافی در خصوص فعالیت بهداشتی در زمینه تولید و فرآوری موادغذایی
ندارند و همین موضوع و البته نظارتهای ناکافی و در مواردی نبود هیچ گونه
نظارت، موجب شیوع بیماریهای مرتبط با غذا می شود.
افضلی
تأکید کرد: عدم رعایت بهداشت موادغذایی در مراحل مختلف اعم از تولید،
توزیع و مصرف، عامل اصلی گسترش بیماریها در تابستان بوده و در برخی از
موارد ابتلا به بیماری برای سلامتی بسیار خطرناک است.
وی
یادآور شد: بسیاری از افرادی که در زمینه موادغذایی و تغذیه کار میکنند،
از اصول بهداشتی غذا آگاهی ندارند و برخی از آنها هنگامی که از نظر ابتلا
به بیماریهای انگلی بررسی میشوند، بیش از یک انگل دارند و میتوانند
آلودگی را به راحتی از طریق دست به دیگران انتقال دهند.
افضلی
تصریح کرد: متأسفانه نظارت بر روی تولید و توزیع موادغذایی چندان مناسب و
کافی نیست و همین ضعف نظارتی موجب میشود که افراد با وضعیت بهداشتی
نامناسب و آگاهی و اطلاعات بسیار ناچیز در مشاغل مرتبط با تولید و توزیع
فعالیت کنند و از این طریق مشکلات زیادی را برای سلامتی افراد مصرف کننده
به وجود آورند.