بهگفته وی هر ماده غذایی تند و تیز مانند فلفل یا دارچین یا زنجبیل یا
سُسهای تند و ... میتواند این خاصیت را داشته باشد که قابل اصلاح نیست.
البته نیاز نیست که ما چیز مضری را مصرف کنیم و دنبال مصلح باشیم.
این متخصص طب سنتی عنوان کرد: اگر کسانی نیاز دارند برای حس کردن مزه غذا
از فلفل و تندی استفاده کنند, آنها دچار تجمع اخلاط بلغمی در معده هستند که
اجازه دریافت مزه را نمیدهد و فرد سالم طبیعی نیازی به این همه ادویه
ندارد.
انوشیروانی بیان داشت: برخی از عوامل غیرغذایی ممکن است باعث افزایش خشم
شوند مانند شنیدن نغمههای تند و پرتپش, نگریستن به رنگهای بسیار گرم مثل
قرمز و نارنجی و بوهای گرم که نباید بوییده شود.
*بوی خیار و لیمو به کاهش خشم کمک میکند
وی افزود: بهتر است از بوهای خنک مانند گلاب استفاده کرد از جمله اسپری
کردن گلاب به سر و سینه زدن، همچنین بوی خیار و لیمو به کاهش خشم کمک
میکند و از شربت بیدمشک, کاسنی و شاتره در وعده سحر غافل نشود که زمینه
تولید خلط گرم را از نظر عضوی در کبد کاهش میدهد.
این متخصص طب سنتی گفت: در رنگها که بهخصوص در معماری اسلامی بهوفور
یافت میشود مانند لاجوردی, فیروزهای, سبز, آبی و رنگهای سرد و رنگهای
به کار رفته در کاشیکاریها و در گنبدها که در تسهیل و تعدیل بخشی از پیکر
ما که همان روح طبی است کمک میکند و کاهش خشم را منجر میشود.
*مصرف پنیر شور و زولبیا بامیه خیلی شیرین در سحر از رطوبت بدن میکاهد
انوشیروانی ادامه داد: مصرف پنیر شور و زولبیا بامیه خیلی شیرین در سحر از
رطوبت بدن میکاهد و در سبزیها نیز جای کاهو و گشنیز خالی است. بهجای
نوشیدنیهایی مانند چای بهتر است, شربت سکنجبین نوشیده شود، همچنین
شربت بیدمشک، شربت گلاب و سیب گلاب نیز در وعده سحری مناسب است.
وی خاطرنشان کرد: شربت تخم بالنگو با گلاب و عرق بیدمشک هم مقوی معده است و هم از خشم و غضب میتواند جلوگیری کند.