به گزارش شفا آنلاين،«مارگارت چان»، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز گفت: ریشهکن کردن عامل انتقال ویروس یکی از بزرگترین موفقیتهای ممکن در حوزه سلامت عمومی است. همچنین این موفقیت یکی از مهمترین پیروزیها در عرصه مبارزه طولانی با مشکل انتقال ویروس ایدز و عفونتهای آمیزشی است و گام حائز اهمیتی است تا نسل بعدی از خطر ابتلا به ایدز مصون بمانند.
به گفته مقامات کوبایی، ریشهکن کردن عامل انتقال HIV از مادر به نوزاد در پیشگیری از این بیماری نقش چشمگیری دارد و در راستای این هدف است تا نسل بعدی ساکنان زمین در برابر ابتلا به این بیماری مقاوم باشند.
«میشل سیدیبه»، مدیر اجرایی برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه ایدز نیز اظهار داشت: این موفقیت برای کوبا و تمامی کودکان جهان و خانوادههایشان پیروزی بزرگی است و نشان میدهد پایان بخشیدن به اپیدمی ایدز امکانپذیر است.
هر سال حدود یک میلیون و 400 هزار زن در سراسر جهان که به HIV آلوده هستند، باردار میشوند. در صورتی که این زنان تحت درمان قرار نگیرند 15 تا 45 درصد خطر انتقال ویروس به نوزاد به هنگام بارداری، وضع حمل و تغذیه با شیر مادر تشدید میشود.
تعداد کودکانی که در سال با ویروس ایدز به دنیا میآیند از سال 2009 به نصف رسیده است و از رقم 400 هزار مورد به 240 هزار در سال 2013 رسیده اما ضرورت دارد اقدامات بیشتری جهت دستیابی به هدف جهانی که کاهش تولد کودکان آلوده به ویروس ایدز در سال 2015 و رساندن آن به 40 هزار موردِ جدید است، انجام شود.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، همچنین نزدیک به یک میلیون زن باردار در جهان در
سال به سیفلیس مبتلا میشوند که میتواند به تولد نوزاد مرده، سقط جنین و
تولد نوزادانی با وزن پایین منجر شود.