کد خبر: ۶۷۰۲۸
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۵ - ۰۴ تير ۱۳۹۴ - 2015June 25
شفا آنلاین>تغذیه>محققان علوم پزشکي اعلام کردند: رژيم غذايي سرشار از قند و چربي، در مقايسه با رژيم طبيعي،‌ در دستگاه گوارش، تغييرات باکتريايي ايجاد مي کند و زمينه را براي بروز اختلالات قواي شناختي مغز و بروز بيماري هايي همچون آلزايمر، هموار مي سازد.

به گزارش شفا آنلاین ،دانشمندان مي گويند اين تغييرات باکتريايي به خصوص با مصرف غذاهاي سرشار از قند و کربوهيدرات، چشمگيرتر است و حافظه و يادگيري کوتاه مدت و دراز مدت را تحت تاثير قرار مي دهد.
بر اساس اين مطالعه مي توان گفت مصرف مقادير زياد قند و چربي در غذاي روزانه، به تغييرات وسيع در سيستم ميکروبي روده ها منجر مي شود که در نهايت، اين روند به تاثير منفي بر روي مغز و به خصوص قواي حافظه مي انجامد و زمينه، براي بروز بيماري هايي همچون آلزايمر فراهم مي شود.

با بالا رفتن سن و پير شدن سلول ها، ترشح ماده شيميايي سروتونين کاهش مي يابد، بدين ترتيب ارتباط بين سلولي و انتقال اطلاعات دچار مشکل مي شود.
اين مشکل بيشتر از همه در بخش حافظه و خاطرات خود را نشان مي دهد.
خاطره ها ترکيبي هستند از يادآوري ديده ها و شنيده ها و احساسات که براي ياداوري آن ها مغز نياز به برقراري يک ارتباط پيچيده سلولي بين همه بخش ها دارد.
به همين علت با بالا رفتن سن و کم شدن ترشح سروتونين در مغز، خاطره ها کمرنگ يا فراموش مي شوند.
در بيماري آلزايمر ترشح سروتونين به شدت کاهش مي يابد اما اين مسئله هميشه به علت پير شدن سلول ها نيست. 

سکته مغزي که باعث از دست رفتن بخشي از سلول هاي مغز مي شود يا شوک عاطفي پس از دست دادن عزيزي مي توانند خطر ابتلا به آلزايمر را افزايش دهند.
آلزايمر با از دست دادن حافظه کوتاه مدت، فراموش کردن آدرس ها و اسم ها آغاز مي شود و کم کم تا آنجا پيش مي رود که فرد حتي راه بازگشت به خانه را فراموش مي کند.
بيماري آلزايمر متاسفانه درماني ندارد اما مي توان از پيشرفت آن جلوگيري کرد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: