شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص تغذیه با اشاره به پرهیز افراد مبتلا به چربی خون از مصرف غذاهای پرچرب گفت: این افراد غذاهای پرچرب مانند فست فود و کلهپاچه در ماه رمضان مصرف نکنند.
به گزارش شفا آنلاین-سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه با
اشاره به روش روزهداری مناسب افراد مبتلا به چربی خون اظهارکرد: افراد
مبتلا به چربی خون در طول ماه رمضان از مصرف غذاهای پرچرب مانند فست فودها
و کله پاچه پرهیز کنند. همچنین به این افراد خودداری از مصرف مواد حاوی
قند ساده چون زولبیا، بامیه، پولکی و آبنبات توصیه میشود به دلیل آنکه
مواد حاوی قند ساده در بدن به چربی تبدیل میشود.
وی
افزود: روزهداری میتواند میزان چربی خون افراد مبتلا به چربی خون را
کاهش دهد به دلیل آنکه یک وعده غذایی این افراد در ماه رمضان حذف میشود و
این مسئله میتواند کاهش چربی خون را برای این افراد به همراه داشته باشد.
این
متخصص تغذیه با اشاره به راههای کاهش چربی خون بیان کرد: در صورتی که فرد
چربی خون بالایی داشته باشد، مصرف بیشتر میوه و سبزی ، نیز در این مسئله
تاثیر میگذارد.
صفوی
ادامه داد: افرادی که به چربی خون مبتلا هستند، برای کاهش میزان آن باید
لبنیات و سس مایونز به میزان کمتری استفاده کنند، این افراد در ماه رمضان
افطار خود را با غذایی سبک و ساده آغاز کنند و مصرف بیش از 8 قاشق برنج
برای شام به این افراد توصیه نمیشود، بدلیل آنکه نشاسته در بدن آنها به
چربی تبدیل خواهد شد .
وی
تصریح کرد: افراد مبتلا به چربی خون در ماه رمضان ابتدا پوست مرغ و ماهی
را بگیرند، سپس از این ماده غذایی استفاده کنند، به دلیل آنکه مصرف پوست
مرغ و ماهی می تواند میزان چربی خون افراد مبتلا به چربی خون بالا را
افزایش دهد.