کد خبر: ۶۵۷۸۸
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - 2015June 15
شفاآنلاین :اجتماعی >سلامت >معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: 28 درصد از بودجه سازمان تأمین اجتماعی در سالجاری به بخش درمان اختصاص یافته است.
28درصد از بودجه سازمان تأمین اجتماعی در سالجاری به بخش درمان اختصاص یافته است

به گزارش شفاآنلاین ازاداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر محمد علی همتی در دیدار با اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، افزود: از بودجه 58 هزار میلیارد تومانی سازمان در سال جاری، 16 هزار میلیارد تومان در بخش درمان هزینه می شود.
وی با بیان اینکه در بخش درمان غیر مستقیم با جهش هزینه ها روبرو هستیم، اظهار داشت: در این بخش 10 هزار و300میلیارد تومان هزینه خواهیم داشت که معادل 63 درصد از کل بودجه درمان سازمان است.
دکتر همتی با اشاره به 78 مرکز بستری و 277 مرکز سرپایی ملکی سازمان تأمین اجتماعی در سراسر کشور گفت: 6500 پزشک اعم از 2500متخصص در این مراکز به بیمه شدگان خدمات ارائه می کنند.
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: در بخش اعتبار بخشی بیمارستان ها که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام می شود، به جز 12 درصد از بیمارستان های ملکی، سایر بیمارستان های سازمان درجه یک و عالی کسب کردند .
وی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی به عنوان اولین خریدار درمان و دومین تولید کننده درمان در کشور محسوب می شود، افزود: 45هزار نیروی انسانی در مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی فعال هستند.
دکتر همتی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی از45 هزار مرکز درمانی در سراسر کشور خرید خدمت می کند، گفت:  در سراسر کشور 846 بیمارستان  طرف قرار داد سازمان تأمین اجتماعی است.
وی با بیان اینکه هزار میلیارد تومان برای طرح های توسعه ای سازمان تأمین اجتماعی در بخش درمان اختصاص یافته است، اظهار داشت: توسعه کمی و کیفی خدمات درمانی در مراکز ملکی از اولویت های این سازمان است.
دکتر همتی در ادامه به برنامه های مهم بخش درمان سازمان پرداخت و گفت: استقرار سامانه اعتبار بخشی در تمامی مراکز، اجرای هتلینگ بیمارستانی، ارزیابی علمی، افزایش مقاومت بیمارستان ها و ارتقای دستگاه رادیولوژی، تجهیز ناوگان آمبولانس و مکانیزه کردن خدمات در بخش اسناد پزشکی  از برنامه های عمده این سازمان است.
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه تعداد تخت ها ی بیمارستانی از سال 72 تاکنون به 2برابر  افزایش یافته، خاطر نشان کرد: متوسط اقامت بیماران در مراکز درمانی ملکی سازمان در حال حاضر 8/2 روز است.

معاون فنی و درآمد سازمان تأمین اجتماعی:
سن بازنشستگی باید با نرخ امید به زندگی متناسب باشد

معاون فنی ودرآمد سازمان تأمین اجتماعی در این دیدار با اشاره به مکانیسم حمایت اجتماعی و تأمین اجتماعی گفت: در سیستم حمایت اجتماعی تأمین مالی از درآمدهای عمومی انجام می شود و منابع بیت المال است.
محمد حسن زدا سیستم تأمین اجتماعی را مبتنی بر مشارکت عمومی و حق الناس دانست و  تصریح کرد: وقتی قانونی تصویب می شود که برای سازمان هزینه بر است باید منابع درآمدی آن نیز به آن سازمان تعلق یابد.
وی با بیان اینکه سن بازنشستگی زنان متوسط 45سال و مردان 50 سال در کشور است، اظهار داشت: در مقایسه با کشورهای دیگر متوجه می شویم در اغلب کشور هایی که تأمین اجتماعی توسعه یافته ای دارند، سن بازنشستگی بالاتر است.
زدا با اشاره به نسبت پشتیبانی 2/6 در حال حاضر  گفت: امید به زندگی و سن بازنشستگی باید با هم  حرکت کند اما در حال حاضر این مولفه ها در کشور از یکدیگر  فاصله گرفته اند.
معاون فنی و درآمد سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه نرخ حق بیمه دریافتی سازمان تأمین اجتماعی در مقایسه با کشورهای دیگر کمتر است، تصریح کرد:  باید مبنای کار در سازمان های بیمه گر فقط محاسبات اکچوئری باشدو بر اساس آن فعالیت کنند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: