کد خبر: ۶۴۲۲۵
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - 2015June 01
شفا آنلاين:تغذیه>سلامت غذایی-دبیر انجمن نان صنعتی و ماشینی، اظهارداشت: ۴۵ درصد بیماری های دستگاه های گوارش مرتبط با نان است.

به گزارش شفا آنلاين،علیرضا مروت پور در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما که به موضوع کیفیت نان اختصاص داشت، با بیان اینکه دولت و نانوایان قرار خود را برای صنعتی کردن نان در کشور اجرایی نکردند، گفت: در دهه هفتاد بر اساس مصوبه دولت باید کارخانه هایی با ظرفیت ۵ تن نان صنعتی در کشور ایجاد می شد.

وی افزود: بر اساس قانون باید تا پایان سال ۹۴ ، چهل درصد نان تولید در کشور صنعتی باشد.

مروت پور با گلایه از ارزان بودن قیمت نان صنعتی، گفت: قیمت آرد تحویلی به واحدهای صنعتی با سنتی بسیار متفاوت است هر چند که قرار بود یکسان باشد.

دبیر انجمن نان صنعتی و ماشینی کشور، افزود: بهترین قیمت و کیفیت نان در رقابت بوجود می آید و قرار بود دولت قیمت ها را آزاد سازی کند تا ما در بازار رقابت کنیم اما الان رقابت میان یکسری از کارخانه های نان صنعتی است  که با هزینه های بسیار زیاد احداث شده اند در حالی که نمی شود با کار نان، آنها را اداره کرد.

مروت پور بابیان اینکه وعده های دولت برای واحدهای تولید نان صنعتی محقق نشده است، علت توسعه نیافتن این واحدها را جانمایی غلط ، بیراهه رفتن تسهیلات بانکی ، ورود فناوری نادرست و نسپردن  کار به اهلش دانست و گفت: اگر وعده های دولت در این زمینه محقق می شد بی شک نان صنعتی در کشور توسعه می یافت.

وی با بیان اینکه ۴۵ درصد بیماری های دستگاه های گوارش مرتبط با نان است، افزود: رسانه ها باید در این زمینه روشنگری کنند و دولت بجای اینکه برای درمان هزینه کند در زمینه توسعه واحدهای نان صنعتی برنامه ریزی کند.





نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: