کد خبر: ۶۴۲۲۱
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - 2015June 01
شفا آنلاين:سلامت>سلامت غذایی-مدیر کل فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازما ن غذا و دارو، نحوه صدور مجوز بهداشتی شرکت های تولید فرآورده های گوشتی را اعلام کرد.

به گزارش شفا آنلاين،دکتر هدایت حسینی در خصوص مشکلات فرآورده های سوسیس و کالباس و اعلام اسامی شرکت های متخلف لبنی، گفت: تمامی مجوزهای بهداشتی آن دسته از کارخانجات تولیدی فرآورده های گوشتی از قبیل سوسیس و کالباس و...، بر اساس احراز شرایط بهداشتی واحد تولیدی و مطابق با ضوابط و استانداردهای ملی مربوطه، صادر می گردد و بدیهی است در صورت عدم رعایت موازین مربوطه، در خصوص وضعیت مجوزهای بهداشتی صادر شده، تصمیم گیری و در صورت لزوم اقدام قانونی صورت می پذیرد.

وی همچنین به موضوع مرغ های مصرفی نیز اشاره کرد و بیان داشت: آنهایی که دارای تاییدیه و مجوزهای مربوطه از سازمان دامپزشکی بوده و همچنین حائز شرایط بهداشتی از وزارت متبوع و استانداردهای ملی مربوطه باشند، به عنوان ماده اولیه قابل قبول، در فرآورده های مذکور مورد استفاده قرار می گیرند.

حسینی در خصوص چگونگی رسیدگی به تخلفات شرکت های غذایی، اظهار داشت: اسامی تمامی این واحدهای تولیدی که براساس نتایج آزمون آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو و آزمایشگاه های کنترل معاونت های غذا و دارو سراسر کشور تخلف آنها تایید و بر این اساس از سوی مراجع قضائی برای شان محکومیت صادر شده است، مطابق مقررات و در زمان مقتضی اطلاع رسانی لازم صورت می گیرد.



مهر



نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: