شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص تغذیه گفت: تغییر وضعیت تغذیه و استفاده از یک رژیم خاص غذایی که حاوی میوه، ماهی، لبنیات کمچرب و سبزیجات باشد سهم بسزایی در کاهش سکته مغزی دارد.
به گزارش شفا آنلاین - مریم جیدبی متخصص تغذیه گفت: تغذیه نامناسب و وضعیت بد غذایی یکی از عوامل مهم در سکته مغزی افراد
به حساب می آید، همچنین کشورهایی که غذاهای نامناسب و پرچرب مصرف میکنند
آمار سکتهی مغزی بیشتری دارند.
وی تصریح کرد:
برای جلوگیری از سکتهی مغزی توصیه میشود تا حد ممکن گوشت قرمز، کره،
خامه، چربیهای حیوانی و غیره را مصرف نکنید و این رژیم غذایی خاص را برای
جلوگیری از سکتهی مغزی رعایت کنید.
وی اذعان داشت: افراد باید از چربیهای غیر اشباع، ماهیها، روغن ماهی و نانو غلات استفاده کنند.
وی
راجع به رابطهی فشار خون و سکته مغزی گفت: اگر کسی مشکل فشار خون دارد
توصیه اکید میشود در برنامهی غذایی خود تجدید نظر کند زیرا فشار خون اگر
مستقیم روی سکته مغزی دارد و از طرف دیگر چاقی و کمبود تحرک جسمانی از
عواملی است که منجر به سکته مغزی می شود.
وی در
مورد تغذیهای برای پیشگیری از سکته مغزی اذعان داشت: استفاده از گروههای
اصلی مواد غذایی که پروتئین مناسب دارند، میوه و سبزیجات، لبنیات کم چرب
همچنین ورزش منظم و استفاده از آرامش روانی در زندگی روزمره به پیشگیری از
سکته مغزی کمک میکند.
وی گفت: اگر کسی مایل است
در برنامه غذایی پیشگیری از سکته گوشت را بگنجاند توصیه میشود گوشت سفید
را به جای گوشت قرمز استفاده کند.
وی در پایان
اظهار داشت: اگر ایرانیها سبک تغذیه خود را تغییر دهند و از رژیمی برای
جلوگیری از سکته استفاده کنند احتمال بروز سکتهی مغزی بسیار کاهش می
یابد.