به گزارش شفا آنلاین،متخصص طب سنتی راههای درمان سوءهاضمه را بیان کرد و گفت: مصرف برخی ادویهها مثل فلفل سیاه، هل، دارچین، زردچوبه به هضم غذا و رفع سوءهاضمه کمک میکند.
حمید افراسیابی گفت: برای درمان سوء هاضمه توصیه می شود که از جوشانده های سنتی مثل رازیانه استفاده کرد. همچنین مصرف جعفری نیز به هضم غذا کمک می کند. وی ادامه داد: مصرف فلفل سیاه نیز با ترشح اسید معده به هضم غذا و رفع سوءتغذیه کمک میکند.
این متخصص طب سنتی گفت: استفاده از زردچوبه در غذا برای درمان دردهای معده و نفخ کارساز است و به طور کلی مصرف برخی ادویه ها مثل زیره سیاه، گلپر، میخک،هل و آویشن برای رفع نفخ و سوءتغذیه موثر است.
افراسیابی خوردن بادرنجبویه را توصیه کرد و گفت: این گیاه به همراه نعناع برای درمان بی اشتهایی و رفع سوءهاضمه موثر است. وی افزود: مصرف زنجبیل، برگ بو و هل نیز برای درمان سوءهاضمه موثر هستند چون از سوزش معده و دردهای ناشی از عدم هضم غذا جلوگیری میکنند.
این متخصص طب سنتی گفت: خوردن هویج و نعناع و عرقهایی مثل زیره و پونه نیز موثر است. همچنین مصرف دارچین ضد استرس بوده و به هضم غذا کمک می کند.